לפני מכבי: מסינה התפטר מאימון מילאנו
רשמי: האיטלקי בן ה-66 שאימן את קבוצת הפאר מ-2019, עזב. זה מחליפו


סופו של עידן. לקראת המשחק מול מכבי ת"א, ולאחר יותר מ-6 שנים במועדון, אטורה מסינה סיים את תפקידו כמאמן אולימפיה מילאנו, כך לפי ההודעה הרשמית של המועדון. האיטלקי בן ה-66 משמש גם כיועץ לנשיא המועדון, לאו דל אורקו.
מחליפו הוא ג׳וזפה פואטה בן ה-40, שבעבר שימש כעוזרו ובעונה הקודמת הוביל את ברשיה לגמר הפלייאוף האיטלקי. מסינה עצמו צפוי להישאר בקשר עם המועדון ולהמשיך לשמש כיועץ.
העונה, האדומים מצפון איטליה מדורגים במקום ה-11 בטבלת היורוליג עם מאזן של 6 מ-6. הקבוצה מדורגת רק במקום השמיני בליגה המקומית (מאזן 4:5) ומחזיקה ברצף של שלושה הפסדים בכל המסגרות, כולל להפועל ת"א ביורוליג, במה שככל הנראה הוביל להתפטרותו.
למסינה קריירה עשירה של עשרות שנים, ובהן עבר בלא מעט תחנות. הוא שימש כעוזר מאמן בווירטוס בולוניה ובסן אנטוניו, וכמאמן בבולוניה, טרוויזו, צסק"א מוסקבה, ריאל מדריד, נבחרת איטליה, ולבסוף כאמור, מילאנו.