העשירי ברצף: 82:87 לאולימפיאקוס על פאו
צפו: האדומים המשיכו ברצף ביורוליג בדרבי היווני, הכוכב הביסה את אנדולו


המחזור ה-19 ביורוליג יגיעו לסיומו היום (שישי), עם מספר משחקים מסקרנים, כשמאוחר יותר יפגשו פנאתינייקוס ואולימפיאקוס לדרבי יווני לוהט באואקה. במשחק המוקדם של היום, הכוכב האדום הביסה את אנדולו בביתה.
פנאתינייקוס - אולימפיאקוס 87:82
קרב הענקים ביוון הסתיים, בפעם העשירית ברצף ביורוליג, בניצחון אדום. מעל כולם עמד סשה וזנקוב, שסיים עם 24 נקודות ומרחק ריבאונד אחד מדאבל דאבל, בעוד טיילר דורסי לצידו הוסיף 21 משלו, כולל סל גדול בזריקה לאחור בקלאץ`.
מנגד, משחק מפלצתי של 32 נקודוצת של קנדריק נאן לא הושיע את הירוקים, שמלבד נאן לא קיבלו ערב התקפי גדול כל כך של שאר השחקנים. רק צ`די אוסמן (13 נקודות) וניקוס רוגקאבופולוס (10 נקודות) סיימו בספרות כפולות את הדרבי הלוהט.
אנדולו אפס - הכוכב האדום בלגרד 87:65
תצוגה של הסרבים בטורקיה, לאחר שקיבלו לא פחות מ-24 נקודות מידי ג`ורדן נוורה. לצידו צ`ימה מונקה הוסיף 16 משלו, בנוסף ל-8 ריבאונדים, בדרך לניצחון ענק על הטורקים.
בצד השני, ניק ויילר באב סיים עם 17 נקודות, אך מלבדו שחקנים של אנדולו כמעט ולא הגיעו למשחק הזה, פרט לקול סווידר שסיים עם 13. אנדולו סיימה עם 4 שלשות בלבד, ב-15% מחוץ לקשת. צפו בתקציר>>>
קבוצתו של סרג`יו סקאריולו השלימה קאמבק מרשים לאחר שפיגרה ב-14 נקודות במחצית. דובאי הפתיעה במחצית הראשונה עם קליעה מצוינת מחוץ לקשת, כאשר דוויין בייקון הוביל ליתרון 44:58, אך לאחר ההפסקה, ריאל מדריד פתחה בריצת 4:16 בהובלת טריי ליילס (17) ומריו הזוניה (20), שגם סיימו כקלעים המובילים של קבוצתם. הספרדים שיפרו את מאזנם ל-8:11, בעוד בייקון (26 נקודות) ומקינלי רייט (14) בלטו בשורות דובאי, כאשר דז`אנן מוסא לא שיחק מול האקסית.