mako
פרסומת

בתנופה: 70:82 לאולימפיאקוס על פרטיזן

צפו: וזנקוב הוביל את המוליכה לניצחון חמישי רצוף. בארסה ואנדולו ניצחו

פורסם:
(getty)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(getty)
(getty) | צילום: ספורט 5

הירוליג מתקרבת ליישורת האחרונה והקרבות על הפלייאוף בשיאם. המחזור ה-28 נמשך היום (שישי) עם ארבעה משחקים, כשבמוקד המוליכה, אולימפיאקוס ניצחה 70:82 את פרטיזן בלגרד והשיגה ניצחון חמישי ברציפות. ברצלונה חיברה ניצחון חשוב על האחרונה אלבה ברלין ושיפרה עמדות בקרב על הפליי אין. 

אולימפיאקוס - פרטיזן בלגרד 70:82
המוליכה שכבר הבטיחה אמש את מקומה בפלייאוף ממשיכה להשיג ניצחונות. היוונים בעונה אדירה, נמצאים במקום הראשון בטבלה עם מאזן אדיר של 7:21. מנגד, תם רצף שלושת הניצחונות הרצופים של החבורה של האורחת, שנמצאת במקום השמיני בטבלה עם מאזן של 13:15, כשהיא לוטשת עיניים לעבר מקום בשישיה הראשונה, אך גם לא רחוקה מלמצוא את עצמה מחוץ לפליי אין.

פרסומת

באשר למצטיינים. בצד של המארחת, סשה וזנקוב, הוביל עם 17 נק` ב-83.3% מהשדה, ניקולה מילוטינוב סיים עם 10 נק` ובוסף קטף גם 9 ריבאונדים. מנגד 17 נק` של קארליק ג`ונס ו-4 אסיסטים לא הספיקו.

התקציר של אולימפיאקוס בנגן למעלה

 

 

ברצלונה - אלבה ברלין 85:99
הקטאלונים שבו למסלול הניצחונות לאחר ההפסד במחזור היורוליג הקודם בקלאסיקו לריאל. בארסה שיפרה עמדות בקרב על הפליי אין ונמצאת במקום ה-10 עם מאזן של 13:15, כשנותרו עוד שישה מחזורים לסיום הליגה, נראה שהחבורה של ז`ואן פנארויה, תאבק על הכרטיס לפליי אין עד למחזור הסיום. מנגד אלבה ברלין, הפסידה בפעם הרביעית ברציפות ונמצאת במקום האחרון עם מאזן אגום של 23:4.

בארסה חזרה למסלול הניצחונות הערב הרבה בזכות, ג`בארי פארקר שקלע 21 נק` עם 4/6 מחוץ לקשת. תומאס סטורנסקי היה מצוין גם הוא עם 9 נק` ו-12 אסיסטים. מנגד, 15 נק` של יאני ווצל לא הושיעו.

צפו בתקציר>>

פרסומת

אנאדולו אפס - וירטוס בולוניה 68:89
הטורקים הביסו את האיטלקים והשאירו את עצמם בחיים במאבק על המקום בפליי אין, כשהם במקום ה-12 עם מאזן של 14:14. מנגד בולוניה המשיכה את העונה הרעה שלה עם הפסד שישי ברציפות ביורוליג.

אלייז`ה בראיינט הוביל את הטורקים עם 21 נק` וערב מרשים של 5/7 מחוץ לקשת. גם וינסנט פורייר, רשם ערב נהדר של 18 נק` ו-13 ריבואנדים. מנגד 17 נק` של טורניקה שאנגלייה לא הספיקו. בולוניה במקום ה-14 עם מאזן של 21:7.

צפו בתקציר>>