mako
פרסומת

דרוקר: "האופי שלנו נמדד, נלחמנו וניצחנו"

מאמן הפועל חיפה מרוצה אחרי הניצחון באוסטריה: "יש רגעים כאלה לכל קבוצה"

פורסם:
הקישור הועתק
(ראובן כהן)
(ראובן כהן) | צילום: ספורט 5
מרשים (ראובן כהן)
מרשים (ראובן כהן) | צילום: ספורט 5

הפועל חיפה מרוצה אחרי הניצחון אמש (רביעי) 60:65 על סוואנס גמונדן האוסטרית ביורופקאפ. חיפה, שחסרה במשחק את עמית שמחון הפצוע, התמודדה עם פציעות של קאדים אלן שנפצע בגבו ושל דבונטה אפסון שסובב את קרסולו ולא חזר להתמודדות.

שרון דרוקר, מאמן הקבוצה, היה מרוצה מהאופי: "המשחק היה קשה והסיבות האובייקטיביות ידועות, אפסון סובב את הקרסול אחרי שתי דקות וקאדים שיחק בפרקים קצרים. אבל פה בדיוק נמדדת קבוצה והאופי שלה. החבר׳ה הצעירים שלנו - אופק אביטל, מוריאל לוטאטי וגור לביא באו ונתנו פה מלחמה כדי להשאיר את הניצחון בצד שלנו".

פרסומת

"יש רגעים כאלה בחיים של קבוצה ואני חושב שכל משחק חוץ באירופה הוא משחק קשה. החבר׳ה שלנו עמדו במשימה כדי להישאר בתמונת העלייה. אני גאה מאוד בקבוצה ובצורה שהיא הופיעה, בקשיחות שהיא הביאה ובנחישות שהיא הראתה לאורך המשחק, ואנחנו יוצאים מפה עם ניצחון חשוב".

בשבוע הבא תצא הפועל חיפה, שבמאזן של 1:1, למשחק חוץ בבלגיה נגד אנטוורפן.