הלפרין: "שילמנו ביוקר על טעויות שלנו בסיום"
גארד י-ם הביע אכזבה אחרי ההפסד ולנסיה במשחק הראשון של חצי גמר היורוקאפ. פיאניג'אני: "הניסיון שלהם הכריע, אנחנו צריכים ללמוד איך לנצח משחקים מהסוג הזה"


הפועל ירושלים ירדה הערב (שלישי) לפיגור 1:0 בסדרת חצי גמר היורוקאפ אחרי שהפסידה בחוץ 83:67 לוולנסיה. ביום שישי האדומים יחזרו לארנה וינסו לגרור את הסדרה למשחק מכריע בספרד, אך בינתיים הם צריכים לחשוב טוב כיצד יתקנו את הטעויות הקשות שגרמו להם לאבד משחק בהחלט לא מרשים של יריבתם.
"התחלנו את המשחק טוב, אבל עשינו טעויות וירדנו להפסקה בפיגור למרות שהיינו יכולים להוביל", התאכזב מאמן האדומים סימונה פיאניג'אני בסיום. "אחרי המחצית וולנסיה הייתה אגרסיבית יותר, היא קבוצה חכמה ומנוסה. במשחק כזה פיזי, בלתי אפשרי שנלך לקו רק 6 פעמים במשחק, כנראה שהניסיון שלהם הכריע וצריך ללמוד איך מנצחים משחקים כאלה. אני מקווה שננצח בבית כי אני רוצה להיות פה גם בשבוע הבא".
גם יותם הלפרין התייחס לשגיאות של האדומים בחצי השני: "אני חושב ששיחקנו טוב במחצית הראשונה. עשינו כמה טעויות שאיפשרו להם לחזור, וכשאתה מגיע למשחק בוולנסיה ועושה טעויות אתה משלם על זה. אני לא חושב שהסדרה גמורה, אנחנו חוזרים לארנה ויכולים לנצח. צריך לשים דגש על דברים שלא עשינו טוב, כמו ריבאונד ההתקפה שלהם, אבל אם נצליח להשוות ל-1:1 אני חושב שהמשחק האחרון ייראה אחרת"
