mako
פרסומת

צפו: ראשל"צ בחיים עם 65:73 על לה מאן בבית

ליגת האלופות: הכתומים עדיין בתמונת העלייה אחרי ניצחון מרשים על מוליכת הבית. 21 נקודות לג'אבון מקריי, צ'ארלס תומאס קלע 17. האלופה לא תלויה בעצמה במחזור הסיום

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive676589
צילום: ספורט 5
17 נק' לתומאס בניצחון המרשים (אלן שיבר)
17 נק' לתומאס בניצחון המרשים (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

ניצחון מרשים למכבי ראשון לציון בליגת האלופות. החניכים של אריק שיבק הגיעו הערב (רביעי) ל"בית מכבי" בידיעה שרק ניצחון ישאיר להם סיכוי טוב להמשיך במפעל, וגברו 65:73 על מוליכת הבית הצרפתית לה מאן. האלופה אמנם לא תלויה בעצמה במחזור האחרון מול חימיק יוז'ני, אך שיפרה את סיכוייה לעלות.

קלעו לראשון לציון:ג'אבון מקריי 21 נק', צ'ארלס תומאס 17 נק', פטריק ריצ'ארד 15 נק', אבי בן שימול 9 נק' ו-10 אסיסטים, עידן זלמנסון 6 נק', אלישי כדיר 5 נק'.

ראשון לציון פתחה רע את המשחק ומצאה את עצמה בפיגור 27:18 כבר בסיום הרבע הראשון. ג'אבון מקריי החזיר את האלופה לחיים בתחילתו של הרבע השני, אך שוב הצרפתים דהרו קדימה וירדו למחצית ביתרון 32:44.

55:65