mako
פרסומת

נבחרת העתודה ניצחה ועלתה לשלב הבא

אל' אירופה דרג ב': קאמבק גדול לחניכיו של ג'ינו בדרך ל-78:86 על הונגריה, 27 נק' לג'ייק כהן. היריבות בשלב הבתים הבא: פורטוגל, בולגריה ופינלנד

פורסם:
הקישור הועתק
יעקב ג´ינו. "אין לי מילים"
יעקב ג´ינו. העתודה בשלב הבא | צילום: מערכת ONE

נבחרת העתודה בהדרכתם של יעקב ג'ינו ואורן אהרוני, ניצחה הערב (ראשון) 78:86 את העתודה של הונגריה במשחק השלישי והאחרון בשלב הבתים של אליפות אירופה- דרג ב', הנערכת באוסטריה, ניצחון שהעלה אותה לשלב הבא של אליפות אירופה.

למרות יתרון הונגרי לאורך כל שלבי המשחק, הצליחו חניכיו של יעקב ג'ינו להתעשת ורשמו קאמבק אדיר בדרך לניצחון המשכנע. אחד האחראים הבולטים לניצחון היה ג'ייק כהן שקלע 27 נקודות וקטף שישה ריבאונדים.

הנבחרת כאמור עלתה לשלב הבא של האליפות שם תשחק בבית 1 עם נבחרות פורטוגל, בולגריה ופינלנד.  

משחק מצויין בנוסף כהן רשמו גם יותם שירן וטל קרפלס שהיו קרובים לדאבל דאבל. שירן קלע 18 נקודות וקטף תשעה ריבאונדים, בעוד קרפלס סיים עם 15 נקודות ומספר זהה של ריבאונדים. יתר הקלעים לנבחרת ישראל: נמרוד טישמן, 14 נקודות, תמיר אריאלי 8 נקודות, איגור נסטרנקו, 2 נקודות ועומר רוב, 2 נקודות. אצל ההונגרים בלטו טאקשאש עם 18 נקודות ומורגאן עם 15 נקודות.

יותם שירן. הגיע למקום בו יוכל לממש את הפוטנציאל
יותם שירן. כמעט דאבל-דאבל | צילום: מערכת ONE