נגסו בתפוח: הלייקרס גברו על ניו יורק 90:100
34 נקודות של קובי בראיינט היו גדולות גם על ניסיון קאמבק של הניקס. ניו ג'רזי נטס הפסידה לדנבר והיא כבר ב-14:0. גולדן סטייט הפתיעה את דאלאס

קשה לצאת מרוצה מהפסד, גם כשהוא לאלופה, אבל ניו יורק ניקס יכולה למצוא מעט נחמה בניסיון הקאמבק שלה ברבע האחרון מול הלייקרס שמנע תבוסה צורבת. חניכיו של פיל ג'קסון הסתפקו בניצחון סולידי 90:100.
שלושת הרבעים הראשונים היו בשליטת הלייקרס, במחצית התוצאה עמדה על 45:55 לטובתם וברבע השלישי הם אף הגדילו את הפער עד לכדי 21 נקודות בסיומו והיה נראה שהרבע האחרון יהיה גארבג' טיים ארוך.
הניקס לא איבדו את האמונה, הם ניסו והצליחו אף להתקרב מרחק של שמונה נקודות לקראת סיום המשחק, אבל זה לא היה מספיק. ידה של האלופה היתה על העליונה בסיום והניקס הוסיפו עוד הפסד למאזנם הלא מחמיא.
קובי בראיינט היה כצפוי הקלע המוביל של הלייקרס עם 34 נקודות, פאו גאסול עשה ככל העולה על רוחו בצבע וסיים עם 16 ריבאונדים ו-11 נקודות, אנדרו ביינום הוסיף 17 נקודות. ווילסון צ'נדלר ונייט רובינסון קלעו 15 כל אחד לניקס והובילו את קלעיה.
99 בעיות ועוד 14

אם תהיתם, השיא השלילי לפתיחת עונה גרועה עומד על 17:0 ומספר קבוצות כבר רשמו את ההישג המפוקפק. ניו ג'רזי כבר נושפת בעורפיהן.
דנבר ברחה כבר במחצית ליתרון של 12 נקודות ולא התקשתה להנחיל לנטס הפסד נוסף. כרמלו אנתוני המשיך בכושר המצוין שהוא נמצא בו העונה וקלע 27 נקודות, ננה הוסיף 17 ותשעה ריבאונדים.

ובניו ג'רזי? דווין האריס וראפר אלסטון קלעו 19 נקודות כל אחד שלא הועילו במאום. הנטס חייבים לחשוב טוב מה לעשות כדי לא להירשם בדפי ההיסטוריה של ה-NBA ולא לטובה.
אוקלהומה ניצחה את יוטה 94:104

ג'ף גרין סיים את המשחק עם 19 נקודות, ראסל ווסטברוק הוסיף 17. יוטה סובלת מחוסר יציבות השנה ובינתיים היא על מאזן של 7:7, קרלוס בוזר הוביל את קלעיה עם 26 נקודות, פול מילסאפ הוסיף 19.
מונטה קרלו: מונטה אליס הוביל את גולדן סטייט לניצחון על דאלאס

מי שלקח אחריות נוכח מכת הפציעות של גולדן סטייט הוא מונטה אליס שקלע 37 נקודות, חילק שמונה אסיסטים אך גם איבד את הכדור 11 פעמים. אנתוני מורו הוסיף 27 נקודות ותשעה ריבאונדים.דירק נוביצקי סיים עם דאבל דאבל לדאלאס של 28 נקודות ו-10 ריבאונדים.
1.. 2... 3... טורונטו!

בדומה לעונה שעברה, דני גריינג'ר המשיך להציג יכולת נהדרת, לעשות ככל העולה על רוחו, להפציץ 36 נקודות, לקטוף תשעה ריבאונדים ולהוביל את הקבוצה שלו לכלום ושום דבר.
"רוחו של פולין היתה באולם"
יום לא קל עבר על וושינגטון עם מותו של הבוס האגדי, אייב פולין, "רוחו של פולין היתה באולם, הוא מנע מהסיקסרס את הקליעה האחרונה", אמרו בוויזארדס ואכן המזל הפעם היה לצידם בניצחון הדחוק 107:108 על פילדלפיה.
אנתואן ג'יימיסון הצטיין בוושינגטון עם 32 נקודות ו-14 ריבאונדים, ניק יאנג הוסיף 20. לואיס וויליאמס קלע 26 נקודות לסיקסרס.