mako
פרסומת

ים מדר: ההתרגשות, המחשבות והשיחה עם בראד סטיבנס

התסריט הריאלי: הישראלי יישאר בהפועל ת"א, תחת מעקב צמוד מצד בוסטון

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1053878
צילום: ספורט 5

לא רק אבדיה: גם ים מדר נבחר הלילה (בין רביעי לחמישי) בדראפט ה-NBA - כשבוסטון סלטיקס לקחה אותו במקום ה-47. בניגוד לשחקנה של מכבי, רכז הפועל תל אביב לא קיבל חוזה מובטח בליגה הטובה בעולם, אבל ייתכן כי בשנים הקרובות יהיה שחקן NBA מן המניין.

הטלפון של מדר התפוצץ מהודעות, כאשר אחד המברכים, ככל הנראה החשוב מכולם, היה לא אחר מאשר מאמן הקבוצה, בראד סטיבנס. "ברוך הבא למשפחת בוסטון סלטיקס, אני מאוד מאמין בך", אמר מאמן הסלטיקס למדר הנרגש.

עכשיו השאלה היא מה הלאה. בוסטון עדיין לא יצרה יצרה עם הפועל ת"א, שם מעריכים כי הדבר יקרה בימים הקרובים. על פי כל הסימנים, מדר לא אמור לשחק כבר בעונה הקרובה בבוסטון, שבחרה שלושה שחקנים בדראפט רק בסיבוב הראשון אתמול.

פרסומת


בסביבתו של מדר לא שוללים דבר, אבל התסריט הריאלי הוא הישארות של מדר בהפועל ת"א בעונה הנוכחית, בה יהיה תחת מעקב צמוד, ולאחריה יחליט הצוות המקצועי של בוסטון אם, איך ומתי לקחת את ים ל-NBA. היה והסלטיקס ירצו את מדר בעונה הבאה, הם יצטרכו להיכנס למו"מ עם הפועל ת"א בנוגע לגובה הביי אאוט, שכן מדר חתום בקבוצה עד לסיום העונה הבאה.



רמי כהן אמר: "קודם כל זו גאווה גדולה, ששחקן של הפועל ת"א, שעוד עבר במחלקת הנוער, נבחר בדראפט. לגבי מה יהיה עוד מוקדם לדעת. אנחנו מאמינים שהם ידברו איתנו בקרוב, ההליך מוכר וידוע, ים הוא לא השחקן האירופי הראשון שנבחר בדראפט. ברגע שיפנו אלינו ויודיעו לנו מה הם רוצים אנחנו כמובן נגיב וניערך בהתאם. כרגע אנחנו בעיקר מאושרים".