mako
פרסומת

מהכוכבים ועד המושל: התגובות בפילי ללברון

בעיר הכריזו על "יום לברון ג`יימס", מקסי חגג בחדר כושר ומה בראון צייץ?

פורסם:
הקישור הועתק

יום חג בעיר אחוות האחים. פילדלפיה קיבלה הערב (שישי) את הבשורה שהיא כל כך חיכתה לה: לברון ג`יימס, אחרי סאגה ארוכה, בחר לקח את הכישורים שלו לסיקסרס. 

לברון, שוויתר על עשרות מיליוני דולר כדי להיאבק על אליפות חמישית בקריירת ה-NBA שלו, בחר להצטרף לחבורה המוכשרת של ג`יילן בראון, טייריס מקסי, ג`ואל אמביד ו-וי ג`יי אדג`קום. דקות ספורות אחרי החתימה, מושל פילדלפיה ג`וש שפירו הכריז: "אני מצהיר על ה-24 ביולי 2026 כ`יום לברון ג`יימס`". 

 

 

 

מקסי, שהוביל את המאמצים לשכנע את לברון, פרסם סרטון שלו חוגג בחדר כושר ואדג`קום העלה תמונה שבה הוא משחזר את ה`מם` של לברון. בראון צייץ: "תזרקו את הכדור לאוויר". 

אמביד, שזכה עם לברון במדליית זהב במדי נבחרת ארה"ב בפריז 2024, עדיין לא הגיב למעבר העצום. אגב, על מספר מוקדים מרכזיים בפילי כבר כתוב: "ברוך הבא, לברון".

 

 

 

 

 

 

 

 

פרסומת