mako
פרסומת

אייזאה תומאס: "דני וולף כל כך מוכשר"

אגדת ה-NBA: "יש לו יכולות של גארד, הוא רואה כל מהלך לפני שהוא קורה"

פורסם:
sportFive1578370
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1578370
צילום: ספורט 5

בהיעדרו של בן שרף, דני וולף סיפק הלילה (בין רביעי לחמישי) את הופעתו הטובה ביותר במדי ברוקלין בליגת הקיץ, ומי שהתרשם ממנו היה לא אחר מאשר אגדת ה-NBA ופרשן המשחק מול אורלנדו - אייזאה תומאס. 

וולף היה הקלע המוביל בניצחון 90:94 של הנטס עם 18 נקודות לצד 6 ריבאונדים ו-4 אסיסטים, וסחט שלל מחמאות. "וולף ממש מוכשר", אמר תומאס, "יש לו אינסטינקטים מעולים, יכולות של גארד ומהלכים מצוינים בפוסט. הוא יכול להיות שחקן NBA אפקטיבי מאוד". 

כוכב העבר המשיך: "וולף גם מוסר נהדר, הוא רואה כל מהלך בהתקפה לפני שהוא קורה והוא יודע מה לעשות עם הכדור ולמצוא את חבריו לקבוצה עם מסירה לנקודות קלות". 

וולף עצמו התראיין ל-ESPN אחרי הרבע השלישי בו עמד על 16 נקודות ואמר: "אני לומד כאן הרבה - על העליות והמורדות".

בתקשורת בברוקלין פרגנו: "וולף הראה ניצוצות אמיתיים כסטרץ` 5 פוטנציאלי. הוא ריווח את המגרש ותפקד מעולה כפליימייקר. זה היה המשחק שלו. זה היה לבטח המשחק הטוב ביותר שלו בליגת הקיץ - המשחק שלו פשוט עבד, מהקליעה ועד למסירה. הכל הלך לו הפעם, המשחק הזה הוכיח לנטס ולאוהדים שלהם שיש להם שחקן מעניין בסגל".