mako
פרסומת

"מאסטרפיס": ההופעה של דני אבדיה משגעת את ארה"ב

צפו בתצוגת העל של האולסטאר הישראל. הפרשנים הבכירים מהללים: "היה יותר טוב מדווין בוקר בהכל. הכדרור, החדירה והסיומת שלו היו פשוט רמה עולמית"

פורסם:
sportFive1702122
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1702122
צילום: ספורט 5

דני אבדיה הגיע למשחק הגדול ביותר בקריירת ה-NBA שלו והתעלה בענק. הישראלי השווה את שיאו העונתי עם 41 נקודות, הוסיף 12 אסיסטים ושלח את פורטלנד לפלייאוף עם 110:114 על פיניקס. פשוט אגדה.

ב`Sports Center` של ESPN הכריזו: "המשחק של דני אבדיה". כתב ה-NBA טוני ג`ונס צייץ: "דני חתיכת שחקן". ובבליצ`ר ריפורט סיכמו במילה: "מאסטרפיס". 

mako
“לא נראה כמו המשחק הראשון של דני בפוסט סיזן“ (Photo by Christian Petersen/Getty Images)

"זה לא נראה כמו המשחק הראשון בקריירה של דני בפוסט-סיזן", המשיכו בארה"ב. "הוא מצליח להגיע בכל פעם למקום שהוא הכי אוהב - הצבע. איזה כוכב אדיר".

"אבדיה עושה עבודה מדהימה לאורך כל העונה הזו - הטובה בקריירה שלו", הוסיפו בשידור. "30% מהנקודות שלו מהעונשין. הוא לקח צעד קדימה ברגע שהבין כמה זה חשוב להגיע לקו. שיי גילג`ס אלכסנדר מבין את זה, ומייקל ג`ורדן הבין את זה". 


"דני אבדיה באמת עושה הכל. הכדרור, החדירה והסיומת שלו היו פשוט רמה עולמית", כתבה רמונה שלבורן מ-ESPN. דני מרנג, שמסקר את הטרייל בלייזרס, כתב: "אני מקווה שזה הסוף לטיעונים שדני הוא לא אחד מהכוכבים הגדולים". 

פרסומת

בעמוד `Hoop Central` הפופולרי התלהבו: "איזו הופעה!". הפרשן הוותיק סקיפ ביילס צייץ: "אבדיה היה יותר טוב מדווין בוקר בכל פרמטר".