mako
פרסומת

מוק אחרון ל-USA TODAY: מיקומי וולף ושרף

גארד אולם משתחל לסיבוב הראשון, הגבוה יורד במעט. המיקומים והקבוצות

פורסם:
sportFive1569655
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1569655
צילום: ספורט 5

ה"מוק" האחרון של USA TODAY. רק בעוד יומיים יגיע רגע השיא של בן שרף ודני וולף, ונראה שהתחזיות השונות מציבים אותם במקומות יחסית דומים. אם ב-ESPN וולף דורג במקום ה-22, כאן הוא יורד מקום אחד, לעומתו בן שרף עולה מקום אחד מהמקום ה-31 שמציב אותו בסיבוב השני, ומגיע לסיבוב הראשון בבחירה ה-30.

המוק האחרון של USA TODAY
דני וולף - מקום 23 - ניו אורלינס
"בזכות יכולות קליעה ויצירת משחק מגוונות, באריזה של גבוה שמתאים לכדורסל המודרני, דני וולף הפך להיות בחירת סיבוב ראשון גבוהה", נכתב ב`מוק`, "וולף, שמתנשא לגובה של כמעט שני מטרים ו-11 ס"מ, שיחק לעיתים גם כרכז במישיגן, בדיוק כפי ששיחק כסנטר. הכדרור שלו הופך אותו לאיום ביצירת מהלכי פיק-אנד-רול, וטווח הקליעה שלו צפוי להתאים לרמה ב-NBA".

בן שרף - מקום 30 - לוס אנג`לס קליפרס
"הוא מרגיש בנוח לקלוע, למצוא פרצות בצבע ולחלק מסירות עם ראיית משחק מצוינת", הסבירו, "ייתכן שיידרש לו זמן להתפתח ולהסתגל לרמה הפיזית של שחקני ה-NBA, אך האורך והגודל שלו בעמדת הרכז הופכים אותו לפרוספקט מסקרן".

המוק האחרון של ESPN