צפו: 25 נקודות לדני אבדיה, פורטלנד הפסידה לניקס
רצף הניצחונות הנהדר של הבלייזרס נקטע עם הפסד ביתי 123:114, הישראלי שפתח בחמישייה הוסיף 5 ריבאונדים ו-4 אסיסטים - ונפצע לקראת סיום המשחק. 26 לברונסון בצד השני


רצף הניצחונות נקטע - ואיתו גם דאגה לא קטנה. פורטלנד טרייל בלייזרס נעצרה הלילה (בין ראשון לשני) כשנוצחה בבית ע"י 123:114 על ידי הניו יורק ניקס החזקה. פורטלנד מפסידה לראשונה אחרי חמישה משחקים, כשדני אבדיה מסיים את המשחק עם 25 נקודות, 5 ריבאונדים, 4 אסיסטים, שלוש חטיפות וחסימה אחת ב-38 דקות. הבלייזרס ירדו למאזן 21:19 - ועדיין נמצאים על גבול הפליי-אין, כשהם נכון לעכשיו במקום התשיעי במערב.
אבדיה הגיע למשחק במומנטום נהדר - אחרי ההצגה ו-41 הנקודות שהובילו את פורטלנד לניצחון מול יוסטון. אחרי מחצית ראשונה לא כ"כ טובה מבחינתו, הישראלי נכנס לעניינים בעיקר ברבע השלישי - שם רשם מספר מהלכים נהדרים, כולל סל ועבירה שהעלה את פורטלנד ליתרון 92:94 - אבל שם זה פחות או יותר נעצר.
ניו יורק, בסופו של דבר, היתה גדולה על פורטלנד הערב - ולמעט דקות מעטות של חוסר ריכוז, היתה דומיננטית, הובילה באופן יציב כמעט לאורך כל המשחק וניצחה בצדק - בעיקר הודות לג`יילן ברונסון, שרשם הופעה מצוינת עם 26 נקודות, שישה ריבאונדים ושמונה אסיסטים - שהחזירו את הניקס למסלול, אחרי ההפסד לפיניקס.
אבל מכאן, העיניים יהיו נשואות בעיקר לצוותים הרפואיים - כאשר 01:56 דקות לסיום המשחק, אבדיה התרומם לריבאונד, אבל אז התקשה להמשיך. הוא אחז בגבו התחתון וירד ישירות לחדר ההלבשה - משם לא חזר לפרקט. תמונות שנראות מדאיגות בשלב הזה, בוודאי לאור הכושר המצוין שבו אבדיה נמצא - ונקווה כמובן לבשורות טובות, ושהפציעה אינה חמורה.
צפו בתקציר המשחק>>>