רחובות גברה על אליצור שומרון בקרב העולות
72:78 לקבוצה של חסון בקרב מותח. מכבי חיפה דרסה את אליצור נתניה 73:95

שני משחקים נעלו היום (שישי) את המחזור הרביעי בליגה הלאומית והסתיימו עם ניצחונות ביתיים. מכבי חיפה לא ריחמה על אליצור נתניה ודרסה אותה 73:95 בדרך לרשום ניצחון שני ברציפות. מכבי רחובות גברה על אליצור שומרון בקרב בין העולות החדשות.
מכבי רחובות - אליצור שומרון 72:78
אחרי שלושה הפסדי ליגה, מכבי רחובות הגיעה לעונה. הקבוצה של קובי חסון גברה על אליצור שומרון בקרב העולות החדשות לאחר משחק מותח. המקומיים שלטו לאורך רוב דקות המשחק, וברבע השלישי עלו ליתרון שיא 45:60. ברבע האחרון אליצור שומרון חזרה למשחק אבל פעולות טובות של דרק וודס, יבגני חולודוב וגל חלמיש הבטיחו ניצחון בכורה.
מכבי רחובות פתחה טוב את המשחק ועם הרבה התלהבות הוליכה 8:14 אחרי שלשה של יבגני חולודוב. הקבוצה של דרור כהן הגיבה עם 8 נקודות ברצף וסגרה את הרבע הראשון בפיגור 20:22 בלבד. עידן רג'ואן פתח את הרבע השני עם שתי שלשות ברצף ועם 4 נקודות רצופות של ג'וש פרוינד הפער גדל ל-25:32. שתי הקבוצות נעצרו בהתקפה, עד שהאורחים קיזזו ל-32:35 בלבד.
דווקא כאן הביתיים הצליחו שוב לברוח ועם ריצת 1-9 הוליכו 33:44 במחצית. יכולת טובה של עידן רג'ואן הקפיצה את הביתיים ליתרון שיא 45:60, ובסוף הרבע השלישי רחובות הוליכה 49:60. המומנטום נמשך גם בפתיחת הרבע האחרון ועם שלשה של יובל מיכאלי ונקודות בצבע של עידו פליישר זה רק 56:62. המשחק השקול נמשך ו-4 דקות לסיום הלוח הראה 58:64 לרחובות. המותחן נמשך ויובל לוין בשלשה הוריד ל-65:67. בהתקפה קריטית דרק וודס קלע מחצי מרחק, ולאחר מכן איבוד כדור קריטי של אייל שולמן הגדיל את הפער של רחובות וגם הבטיח את הניצחון.
קלעו לרחובות:דרק וודס (12 ריבאונדים) 21 נק', יבגני חולודוב 14 נק', ג'וש פרוינד 11 נק', שי גואטה ועידן רג'ואן 10 נק' כ"א, ברנט ג'קסון וגל חלמיש 4 נק' כ"א, תומר אברמוביץ' 2 נק'.
קלעו לשומרון:יובל לוין 21 נק', רייג'ון קלי ועמית אלון 10 נק' כ"א, אייל שולמן (8 אסיסטים) ויובל מיכאלי 8 נק' כ"א, עידו פליישר 6 נק', גל שטרנברג 5 נק', קית' סטון 4 נק'.