"גרמניה חזקה מנטלית, היא הפייבוריטית לזכייה ביורובאסקט"
צפו בתקציר הניצחון על סלובניה ברבע הגמר. וגם: "הרגע ששינה את המשחק"


נבחרת גרמניה הייתה רחוקה משיאה הלילה (רביעי) וראתה את לוקה דונצ`יץ` מככב מולה עם 39 נקודות, 10 ריבאונדים ו-7 אסיסטים, אבל גם כשפיגרה ב-13 הפרש היא ידעה לצאת מהבור ולנצח 91:99 את סלובניה בדרך לחצי הגמר מול פינלנד.
רבע אחרון של 17:29 העניק לגרמנים את הניצחון, כאשר פרנץ ואגנר קלע 23, דניס שרודר 20, דניאל תייס 15 עם 9 ריבאונדים ומאודו לו 11, מתוכן 8 ב-10 הדקות המכריעות.
"בעבר הפסדנו הרבה משחקים שלא היינו צריכים להפסיד", אמר
, "מה שמפריד בינינו היום משאר הנבחרות זה שאנחנו תאמינים מאמינים. הכימיה החזקה שלנו הובילה לניצחון".
סימן את הרגע ש"שינה את המשחק": בשנייה האחרונה של הרבע השלישי טריסטן דה סילבה קלע מחצי מגרש על הבאזר וזה נתן לנו מומנטום אדיר. זה עזר לכל הקבוצה וגם גרם לקהל שלנו להיות מעורב".
סיכם: "אנחנו שמחים שניצחנו, בעיקר כי היו חלקים במשחק שלא היינו טובים".
בתקשורת האירופית התייחסו: "אם גרמניה ידעה לנצח גם את המשחק הזה - אפשר לומר עוד יותר בבטחה שהיא הפייבוריטית הגדולה. זו נבחרת מאוחדת שעברה הכל ביחד. היא חזקה מאוד מנטלית".