mako
פרסומת

צפו: קרית אתא בחיים עם 80:92 על קרית גת

צימקה ל-2:1 בגמר עם 28 נקודות של מילס. המשחק הבא: בשלישי

פורסם:
הקישור הועתק
אברהמי. עדיין בתמונת העלייה
אברהמי. עדיין בתמונת העלייה | צילום: ספורט 5
Get Adobe Flash player

אליצור קרית אתא משכה את סדרת גמר הפלייאוף של הלאומית למשחק רביעי אחרי ניצחון ביתי 80:92 על מכבי קרית גת. הקבוצה של שרון אברהמי צימקה ל-2:1 ותנסה לכפות משחק רביעי עם ניצחון חוץ ביום שלישי (19:40).

קרית אתא פתחה את המשחק כמו קבוצה שיודעת שהיא חייבת לנצח כדי להישאר בחיים בקרב על המקום בליגת העל בעונה הבאה, אבל לטרנס ווטסון וטרוויס רלפורד היתה תשובה לכל ניסיון בריחה של המקומיים ובמחצית הם אף הוליכו האורחים 43:45.

ריצת 0:9 של קרית אתא בין סיום הרבע השלישי לתחילת הרבע העניקה לה יתרון דו ספרתי ממנו קרית גת כבר לא הצליחה לחזור. תומר גינת הראה כמה פוטנציאל טמון בו וסגר את הסיפור עם כמה קליעות מוצלחות מאיזור קו העונשין שהורידו את הרוח מהמפרשים של האורחים.

ג'וליאן מילס הוביל את המנצחת עם 28 נקודות ותומר גינת הוסיף 18 נקודות ו-10 ריבאונדים. ליאור ליפשיץ סיים עם 22 עבור קרית גת ורלפורד הוסיף 17.