רמה"ש ניצחה 50:71 את הבקעה במשחק הוורוד
המארחת פתחה טוב את העונה במשחק בו שותפו זרות ונערות בלבד והוקדש לנורית מעוז ז"ל. אוסטפלד: "מקווה שהישראליות תתעשתנה". צפו בתקציר
בצל שביתת הישראליות, ליגת העל לנשים נפתחה הערב (שני) בניצחון ביתי של רמת השרון על מ.כ. הבקעה בתוצאה 50:71. השחקניות שמוחות על ביטול החוק הרוסי ושיתוף של ארבע זרות, ראו מהיציע את 'המשחק הוורוד' שהוקדש למודעות לגילוי מוקדם של סרטן השד ולזכרה של נורית מעוז ז"ל.
המשחק הועבר בשידור חי בערוץ ONE, ערוץ 50 וכן בערוץ 514 ב-HD. בנוסף הועבר בשידור חי ב-ONE TV LIVE.
עוזרת המאמנת של רמה"ש, תמר מעוז, איבדה את אמה לפני כחודשיים לאחר שנרצחה ביחד עם אביה באחת הפרשיות המזעזעות שקרו בשנים האחרונות.
מעוז אמרה לפני המשחק: "אני רוצה להודות בשם המשפחה. רוצה להודות למשפחה השניה שלי ברמת השרון. אמא שלי היתה אישה חזקה, אולם לעיתים גם סלעים נסדקים".

במשחק עצמו שתי הקבוצות שיחקו עם הזרות והנערות וללא הישראליות שהיו ביציע. רמה"ש שלטה לאורך כל המשחק בעיקר בזכות יכולת טובה של פורשה פיליפס. גם אלישה קלארק ומאוריטה ריד שלטו ולמרות ניסיונות חזרה של נישיה סטיבנסון ואמנדה תומפסון, רמה"ש הצליחה לנצח בקלות.

במשחקים נוספים: בנות השרון - אליצור נתניה 64:82, הפועל ראשון לציון - מכבי אשדוד 88:67.
אוסטפלד: "מקווה שהשחקניות תפסקנה עם השטויות"

מאמן הבקעה, רפי בוגטין: "באנו למשחק הוורוד לאות סולידריות וזה הדבר החשוב, לא הכדורסל. זו לא הרמה של רמת השרון ושלנו. אני לא מודאג ולא מאוכזב. בשביל טבילת אש ראשונה זה בסדר".

רבע ראשון - 14:21 לרמת השרון


רבע שני - 29:40 לרמת השרון
רמה"ש הגיבה בריצה משלה והגדילה את היתרון ל-10 נקודות. אלישה קלארק קלעה שתי נקודות וגם סחטה עבירה. קלארק החטיאה את זריקת הבונוס, 22:34 לרמה"ש. סטיבנסון קיבלה מסירה מסיטרה וצימקלה ל-34:24.

ג'סיקה ברילנד דייקה מהקו ורמה"ש עלתה ל-27:38. סיטרה חדרה לסל בצורה טובה וצימקה ל-38:29. ריד לקחה ריבאונד התקפה אחרי החטאה של חשיבון וקלעה, 29:40 לרמה"ש.
רבע שלישי - 42:58 לרמת השרון

סמית' קלעה שתיים מתוך הצבע והורידה ל-:52:34. מהצד השני סיטרה קלעה סל וקיבלה גם עבירה. פיליפס עשתה סיבוב טוב, רמה"ש עלתה ל-39:56. מיכל אסף צימקה במתפרצת ל-56:41.

רבע רביעי - 50:71 לרמת השרון
