mako
פרסומת

יותר מכל אחת באליפות: הערב האדיר של גל רביב

צפו בכל המהלכים: הגארדית נבחרה לחמישיית המחזור לאחר שלהטה עם 35 נק`, 8 אס` ו-5 ריב` בבכורה באליפות העולם. "גאה, הסתכלנו להונגריה בגובה העיניים ונתנו את המאה אחוז. רוצות לנצח ולהביא גאווה"

פורסם:
sportFive1576338
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1576338
צילום: ספורט 5

נבחרת הנערות אמנם ספגה אמש (שבת) הפסד דרמטי וכואב להונגריה במשחקה הראשון אי פעם באליפות העולם עד גיל 19, אבל הכוכבת שלה ללא ספק הותירה חותם.

גל רביב להטה לאורך כל הערב, כשרק ברבע השלישי היא קלעה לא פחות מ-17 נקודות. בסך הכל היא רשמה 35 נקודות (7/9 ל-3, 5/13 ל-2 ו-4/7 מהשדה), 8 אסיסטים ו-5 ריבאונדים, בדרך למדד 31.

הגארדית בת ה-18 קלעה הכי הרבה נקודות מכל שחקניות האליפות ביום המשחקים הראשון, כשאף אחת מלבדה לא חצתה את רף 28 הנקודות, גם אצל ארצות הברית שהביסה 53:134 את דרום קוריאה, אותה תפגוש הערב (20:45) ישראל. 17 שלשות קלעה ישראל בסה"כ, ותפסה את המקום השני בשלשות למשחק באליפות אי פעם.

צפו בכל המהלכים של רביב בנגן הוידאו למעלה>>>>

"כשאני משחקת אני מנסה לעשות את ה-100% שלי", מסרה רביב לערוץ הספורט. "הרגשתי שאנחנו מסתכלות להן בגובה העיניים למרות היתרון גובה שהיה להן. נלחמנו בהגנה על כל כדור ותוך כדי משחק, אני חושבת שהבטחון שלנו עלה והבנו שהן לא יותר טובות מאיתנו.

כמובן שקשה להפסיד משחק כזה אבל אני גאה בנו, בהופעה שלנו, ויודעת שנתנו את המאה אחוז. נמשיך להילחם כל אחת ומקווה שנעשה תוצאות טובות".

לקראת המפגש נגד דרום קוריאה (ראשון, 20:45, ישיר ב-5LIVE): "למשחק הבא פשוט לוקחים את רוח הלחימה, להמשיך להאמין אחת בשנייה, ולתת הכל. השתדלנו לעשות את ההכנה הטובה ביותר עם כל הנסיבות שהיו, המדינה שלנו עוברת מלחמה ואנחנו פה בשביל לייצג אותה ואת כל מי שמגן עליה. נבוא הערב עם מוטיבציה וכוחות מחודשים, רוצות לנצח ולהביא גאווה".

ההופעה הזו לא הגיעה משום מקום, כאשר רביב הגיעה לאליפות בצ`כיה לאחר שנה היסטורית. בקיץ הקודם את הנבחרת למעמד להשגת המקום הרביעי באירופה והכרטיס לאליפות העולם תוך שהיא נבחרת לחמישיית הטורניר. משם המשיכה לעונת בכורה בלתי נשכחת במכללות, כשבמדי קווינפיאק הפכה לרוקי הראשונה לזכות בתואר ה-MVP של קונפרנס ה-MAAC (לנשים או גברים). רביב קלעה 18 נק` בממוצע למשחק, והוסיפה 5.6 ריב` ו-4.3 אס` למשחק, עם 32.7% מעבר לקשת ו-45.3% מהשדה, בדרך למעבר יוקרתי למכללת מיאמי.

פרסומת


מי שרשמה גם היא משחק מרשים הייתה מעיין כהן שסיפקה 25 נקודות עם 7 שלשות, כולל שלוש כאלו רצופות תוך 50 שניות>>