mako
פרסומת

לימונד מצטיין אוקטובר, נדב זילברשטיין המאמן

גארד הפועל ת"א קיבל 35.5% מקולות הבוחרים ומאמן נס ציונה 61 אחוז

פורסם:
הקישור הועתק
mako
זילברשטיין, מאמן חודש אוקטובר (אתר המנהלת)

רגע לפני פתיחת המשחק בין הפועל תל אביב לעירוני נס ציונה התברר שזהו גם מאבק בין מאמן החודש של אוקטובר לשחקן המצטיין.

נדב זילברשטיין, מאמן עירוני נס ציונה, נבחר למאמן חודש אוקטובר בהפרש ניכר ממתחריו, לאחר שהוביל את נס ציונה למאזן 1-2 - כולל ניצחון היסטורי על מכבי תל אביב. זילברשטיין קיבל 61% מקולות הבוחרים, פאנל של 31 עיתונאי ופרשני כדורסל שהשתתפו בבחירה.

mako
לימונד, עקף את בראון (אתר הפועל ת"א)

שחקן החודש הוא רביב לימונד, הגארד המנוסה של הפועל תל אביב, שרשם החודש ממוצעים נהדרים: 20.3 נקודות, 3.7 ריבאונדים ו-5.3 אסיסטים, לצד אחוזים מצוינים מכל הטווחים - 58.6% משתיים, 60% משלוש ו-81.8% מקו העונשין.

לימונד קיבל 35.5% מסך קולות הבוחרים, כאשר המתחרה היחיד שסיכן את בחירתו הוא חברו לקבוצה קרלון בראון, שקיבל 25.8% מקולות הבוחרים. עוד בין מקבלי הקולות היו אפיק ניסים (הפועל אילת), טיילר האניקט (נס ציונה), בעוד שבין המאמנים בלטו גם ארז אדלשטיין, אפי בירנבוים וליאור ליובין.