mako
פרסומת

היירסטון סיכם בהפועל ירושלים עד תום העונה

הפורוורד (1.98 מ') בעל עבר ב-NBA וצפווי להגיע במקום דיז'ון תומפסון

פורסם:
הקישור הועתק
mako
mako
יודע שרק משחק אחד קובע. אליהו (מנהלת הליגה)

למרות הניצחון אתמול (שבת) 65:72 על הפועל ת"א, בהפועל ירושלים מבינים כי הם חייבים חיזוק. האדומים מהבירה סיכמו עם מאליק היירסטון (1.98, בן 29) ששיחק בעברו ב-NBA ובעל ניסיון אירופי עשיר. הפורוורד צפוי להגיע לישראל במהלך השבוע למספר ימי התרשמות, שלאחריהם הוא צפוי לחתום עד תום העונה.

הפורוורד, נבחר בסיבוב השני ע"י פיניקס ב-2008. מלבד ששיחק בליגה הטובה בעולם, שיחק תחת סימונה פיאניג'אני בסיינה ב-2010/11. הוא שיחק גם במילאנו, גאלטסראיי ומאז אמצע עונת 2014/15 הוא נמצא בא.א.ק אתונה. בקיץ האחרון היוונים טענו שהוא לא עבר את הבדיקות הרפואיות ובין הצדדים קיים דיון בוררות בפיב"א.

פרסומת

בתוך כך, היירסטון חיפש קבוצה וירושלים בודקת את האפשרות. אם המגעים יבשילו, דיז'ון תומפסון צפוי לפנות את מקומו. כזכור, הסווינג מן נמצא בקבוצה על חוזה זמני.

ליאור אליהו התייחס לניצחון אתמול על הפועל ת"א: "היה קשה. תמיד קשה לנו עם הפועל ת"א, כל השנים. אני שמח שהצלחנו לנצח וזה לא פשוט לנצח כל קבוצה פעמיים ברציפות. אני חושב שברבע הרביעי היינו קצת יותר דרוכים ומרוכזים. רצינו לנצח, ואני שמח שידענו לברוח בדקות האחרונות. הליגה עוד ארוכה, וזה לא קריטי המשחקים האלה עכשיו. יש משחק אי שם, משחק בודד שקובע, ואני מקווה שנגיע אליו וזה מה שחשוב".