mako
פרסומת

המנהלת להתאחדות: דחו את הדיון על הדרבי

המטרה: למנוע מתיחות נוספת בין הקהלים לפני הדרבי בכדורסל ביום שני. סופית: 130 שוטרים ו-250 סדרנים בדרבי סל

פורסם:
הקישור הועתק
תחת שמירה בדרבי. אוהדי מכבי (צילום: אלן שיבר)
תחת שמירה בדרבי. אוהדי מכבי (צילום: אלן שיבר) | צילום: ספורט 5
Get Adobe Flash player
רק שלא נראה עוד פעם תמונות כאלה. סופו תוקף אוהד בהדר יוסף (צילום:
רק שלא נראה עוד פעם תמונות כאלה. סופו תוקף אוהד בהדר יוסף (צילום: אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

בצל האירועים האלימים שהביאו לפיצוץ הדרבי התל אביבי בכדורגל, דרבי הכדורסל הולך ומתקרב בצעדי ענק. ביום שני הקרוב תארח מכבי תל אביב את הפועל תל אביב בהיכל נוקיה - ובשל הלך הרוחות, כידוע, במשטרה לא מתכוונים לקחת שום סיכון.

כפי שכבר פרסמנו, באופן די חריג, המשטרה היא זו שנטלה על עצמה את ניהול האירוע והיא האחראית הבלעדית לסידורי הבטחון. אנשיה, על כל פנים, יהיו פרוסים בכוחות נרחבים: לא פחות מ-130 שוטרים יהיו בהיכל, לצד 250 סדרנים.

עוד הודיעה המשטרה כי "בכניסה להיכל ייערך בידוק קפדני למניעת החדרת אמצעי פירוטכניקה ואמצעים מסוכנים אחרים. בידוק קפדני במיוחד ייעשה כנגד חשודים בשכרות ולא תתאפשר כניסה של מי שיעלה חשד כי הוא מצוי בגילופין".

פרסומת

בתוך כך, מנהלת הליגה בכדורסל פנתה להתאחדות לכדורגל במטרה לדחות את הדיון בנושא אירועי הדרבי ביום אחד ולא לקיימו ביום שני, וזאת בכדי למנוע מתיחות נוספת בין קהלי האוהדים והתלהטות הרוחות לפני דרבי הכדורסל. כמו כן, המנהלת תערוך מסיבת עיתונאים מיוחדת לקראת הדרבי (ראשון, 13:00, ישיר באתר), בה ייקחו חלק יו"ר המנהלת שמואל פרנקל ומאמני וקפטני הקבוצות, גיא גודס, עודד קטש, גיא פניני ומתן נאור.

דוראנד סקוט