mako
פרסומת

"אין דבר כזה". צפו בעימות של עמר והינאס

חריג. מאמן הפועל חיפה זעם בסיום על רקע סערת קולמן והתעמת עם היווני

פורסם: | עודכן:
sportFive1545346
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1545346
צילום: ספורט 5

לא שקט בין הפועל חיפה להפועל תל אביב. מעבר לקרב בין הקבוצות שנערך הערב (חמישי) ביד אליהו ונעל את העונה הסדירה, סאגת מעברו של ג`ייקובן בראון חילחלה גם לקבוצה מהכרמל, שכן לטענתה, האדומים פועלים להעביר את שחקן הקבוצה מאט קולמן להפועל עפולה, זאת כדי שבראון יגיע לקבוצה של דימיטריס איטודיס.

בסיום המשחק, אף נערך עימות בין המנהל המקצועי של הפועל ת"א ג`ורג` הינאס למאמן האורחת אילן עמר, כשינאי אף החזיק את הינאס כדי לקרר את היצרים. בראיון בסיום המשחק, עמר שיתף במתחרש: "שבוע שעבר כשדיברתם איתי בסוף המשחק, אמרתי שאני מקווה שיתנו לנו להיות תחרותיים עד לסוף העונה".

"קבוצות פונות לכל השחקנים שלנו בלי יוצא מן הכלל. היום היה השיא, אני מגיע לאולם והמנהל המקצועי של הפועל תל אביב מדבר עם שחקן שלי לפני המשחק. זה לא מכובד, לא בכדורסל ולא בשום ספורט. אין דבר כזה שמנהל מקצועי מדבר עם שחקן יריבה שעה לפני המשחק. אני צריך להירגע קצת ולשקול את הצעדים שלי".