mako
פרסומת

רק רוצה לצאת מזה: מכבי ת"א יוצאת להרצליה

הצהובים ינסו לעצור רצף של שלושה הפסדים מול הקבוצה של מיקי גורקה, שכבר הביכה אותה פעמיים העונה. הפועל חולון הלוהטת מחכה להפועל תל אביב, נהריה יוצאת לקרית גת

פורסם:
הקישור הועתק
(צילום: אלן שיבר)
(צילום: אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

אלכסנדר ומכבי חוזרים ל-"מבצר" (עודד קרני)
אלכסנדר ומכבי חוזרים ל-"מבצר" (עודד קרני) | צילום: ספורט 5

שני הפסדים רצופים ביורוליג ועוד אחד ביניהם להפועל חולון, הם רק חלק מהסיבות שבגללן מכבי תל אביב חייבת להרגיע את הרוחות סביבה. מחר (ראשון, 21:05), החניכים של איינרס בגאצקיס יצאו למשחק חוץ קשה ב"מבצר" מול בני הרצליה, אותה קבוצה שהביכה אותה כבר פעמיים העונה. עוד מחר במסגרת המחזור ה-25: הלהיט החם של הליגה הפועל חולון תארח את הפועל תל אביב, עירוני נהריה תצא לקרית גת.

על אף שהמקום בפלייאוף כמובן כבר כמעט מובטח, במכבי תל אביב יודעים שכל שנותר להם הוא רק להילחם על הכבוד עד לסיום העונה הסדירה. כשמאזנם בפסגת הליגה זהה לזה של חולון במקום השני, הצהובים יודעים שהמשחק מחר קריטי במאבק על המקום הראשון, שמאוד חשוב להם מבחינה סמלית בעונה העגומה שלהם.

המאמן הלטבי ייאלץ להסתדר במשחק ללא יוגב אוחיון, אשר סובל מקרע קטן בשריר התאומים. מולו יעמוד מיקי גורקה, איתו ישתף פעולה כמאמן נבחרת הזרים באולסטר, וקבוצתו בני הרצליה תגיע מהמקום השלישי בטבלה ואחרי הפסד לאשדוד במחזור שעבר.

חוזר לפרקט. יזרעאלי (מנהלת הליגה)
חוזר לפרקט. יזרעאלי (מנהלת הליגה) | צילום: ספורט 5
 הפועל חולון (7:17) - הפועל תל אביב (12:12) (ראשון, 19:15)





מכבי קרית גת (20:4) - עירוני נהריה (13:11) (ראשון, 19:30)