mako
פרסומת

19:45: מכבי - הרצליה. טקס לזכר האפמן ומגי

גופיות של שני השחקנים יועלו לתקרה. הצהובים יבטיחו מקום בפיינל פור?

פורסם:
הקישור הועתק
בנו של האפמן עם שחקני מכבי ת"א (האתר הרשמי)
בנו של האפמן עם שחקני מכבי ת"א (האתר הרשמי) | צילום: ספורט 5
מלאני מגי עם ג'מצ'י באימון (האתר הרשמי)
מלאני מגי עם ג'מצ'י באימון (האתר הרשמי) | צילום: ספורט 5

בווידאו: מלאני מגי מתארחת ב"בוקר ספורט"

רגע לפני שהיא תעלה לפרקט למשחק מספר 3 בסדרת רבע גמר הפלייאוף מול בני הרצליה (0:2), מכבי תל אביב תקיים ב-19:30 טקס לזכרם של שני שחקני העבר הגדולים של המועדון, קווין מגי ונייט האפמן. בטקס ישתתפו אלמנותיהם מלאני ומישל ובמסגרתו יועלו גופיות השחקנים לתקרת ההיכל.

"חשוב שנבוא עם אותן אנרגיות ואותה אגרסיביות שבאנו למשחק השני", אמר הגארד יוגב אוחיון לקראת ההתמודדות, "במשחק הראשון הרצליה הכתיבה את הקצב, אבל אחריו צפינו בוידאו וראינו בדיוק מה צריך לעשות. מקווה שנשחזר את זה גם הערב ונבוא עם כל הכוח לנצח". אוחיון נזכר בהאפמן: "את נייט ראיתי הרבה בתור ילד. הזיכרון האחד הגדול שלי ממנו הוא הפיינל פור בברסי, שם הוא נתן הצגה. אני גם זוכר היטב את הדאנקים שלו, שתמיד היה נתלה על הסל אחריהם".

פרסומת

גל מקל הוסיף: "היתה למכבי קבוצה גדולה עם נייט, ואלה בדיוק הגילאים שהתחלתי לעקוב אחרי המשחק ולגדול איתו. זיכרון אחד חזק מנייט? ללא ספק המשחק בשני בסדרה מול בולוניה. מכבי הפסידה בבית, ואז הוא קלע 19/19 מהעונשין בחוץ ועזר להחזיר את הביתיות. משחק מדהים".

בנו של האפמן צופה בגביעים שזכה אביו (האתר הרשמי)
בנו של האפמן צופה בגביעים שזכה אביו (האתר הרשמי) | צילום: ספורט 5
מישל האפמן


מלאני מגי