mako
פרסומת

לצד עבו: מכבי ת"א עשויה להחתים שחקן נוסף

לא רק גארד. רגע לפני סגירת חלון הרישום ביורוליג, הצהובים ממשיכים לבחון את השוק במטרה לאתר שחקן נוסף שיחזק את הסגל שלהם לקראת רגעי ההכרעה. קטש: "החלטה ברמה של ניהול סיכונים"

פורסם:
(אלן שיבר)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(אלן שיבר)
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5
לצד צירופו של הגארד עמית עבו שיחתום בקרוב רשמית, במכבי תל אביב בוחנים את שוק השחקנים במטרה לאתר שחקן נוסף שיעבה את הסגל. זאת בזמן הקצר מאוד שנותר עד לסגירת החלון ביורוליג ב-25 לחודש, כשלמכבי נותר גם רישום אחרון בליגה. 

החיפושים נוגעים בעיקר לעמדת הסנטר אך לא רק. בעקבות פציעתו של טי ג׳יי ליף ולאור חזרה מאוחרת לכשירות של זאק הנקינס בשלב זה של העונה, כן שואפים למצוא שחקן גבוה שיחזק את העמדה. 


במידה ולא יימצא שחקן שיענה על הקריטריונים של המנהל המקצועי קלאודיו קולדבלה, וכמובן יהיה מקובל על המאמן עודד קטש, הקבוצה לא תקצה משאבים על מנת להחתים שחקן נוסף. 

קטש אמר: ״בנוגע לחיזוק נוסף, אנחנו בשוק. לא רוצים סתם לעשות משהו, לא נחתים בלחץ שחקן, לא נתפשר. יש את הדדליין של היורוליג, מצד שני יש לנו עוד רישום אחד לליגת העל. זה מצב קצת טריקי. יש לנו כמה דברים בדילמות שצריך לחשוב עליהם. נעשה חושבים כמה ימים, נשב עם קלאודיו ועם הצוות ונבחן את כל המרכיבים שקשורים להחלטה הזו ונקווה שנמצא את הדרך הנכונה. זאת תהיה החלטה ברמה של ניהול סיכונים״.