mako
פרסומת

הפועל ניסתה למנוע ממכבי להחתים זר נוסף

היריבות בת"א עולה שלב: האדומים טענו במכתב רשמי לאיגוד כי הצהובים לא יכולים לרשום זר נוסף לאחר פציעת ריברו, אבל הטענות שלהם נדחו. הנימוק בפנים

פורסם:
sportFive1526760
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1526760
צילום: ספורט 5

חשיפה. היריבות בתל אביב עולה שלב: לערוץ הספורט נודע הערב (חמישי) כי הפועל ת"א ניסתה למנוע ממכבי ת"א להחתים זר עשירי לקראת מאבק האליפות החם בליגת העל.

בהפועל פנו לאיגוד הכדורסל, במכתב עליו חתום צחי רייכנשטיין, כי ג`ורדן לויד, שהוחתם בתחילת העונה במכבי ולבסוף עזב בגלל המלחמה, השלים את הרישום באיגוד ולכן צריך להכלל במניין הזרים העונה של הצהובים ויהיה העשירי. מעבר לכך כידוע אסור להחתים זר נוסף. אלא שבאיגוד הכדורסל דחו את הטענות של האדומים בנימוק כי לויד לא השלים את הרישום ולראייה לא שיחק בליגת העל, ולכן מכבי ת"א רשאית להחתים זר.

תגובת האיגוד: "מכבי תל אביב החלה את תהליך הרישום של ג`ורדן לויד באיגוד ב-1 באוקטובר, אולם הוא לא עבר בבקרה ולפיכך לא סיים את רישמו באיגוד. ב-9 באוקטובר שוחרר השחקן וכלל לא נרשם לליגה שכן משחקה הראשון של מכבי תל אביב נערך ב-13 באוקטובר. לאור זאת, השחקן לא נחשב במכסת ההעברות".