mako
פרסומת

רעש אדמה: האם האסטרטגיה של ינאי נכונה?

אחרי כניסה שגרמה לבהלה אצל היריבות, אולי זה הזמן לשינוי מדיניות. דעה

פורסם:
sportFive1532282
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1532282
צילום: ספורט 5
הפועל ת“א יכולה להפוך לקבוצה מובילה בכדורסל הישראלי (אלן שיבר)
הפועל ת“א יכולה להפוך לקבוצה מובילה בכדורסל הישראלי (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5























קהל אוהדי הפועל – גילוי נאות. יש לי חברים בכל הגזרות, אלה שבאים ואלה שלא באים. זה תפוח אדמה לוהט, אמוציונלי, מלא בפרטים (רובם חסרי משמעות) וכל ניסיון לדון בדבר מוביל בדרך כלל למשבר. את הנושא הזה הפועל צריכה לפתור. הפתרון לא באמת זמין לי, אבל גישת ההפרעה היא כנראה לא הגישה הנכונה לטפל בנושא. הערכה שלי – המלצה להמשיך באותה דרך היא לא נכונה, את האירוע הזה צריך להתחיל לסגור.

**

לסיכום - רשת ההמבורגרים המטפורית שלנו עושה קפיצת מדרגה, חודרת למקומות שלא הסכימו בעבר להכניס אותה, מגדילה בסיס לקוחות, משפרת הסכמים, מכניסה עניין עצום וחדשנות גם למי שחשב ש"מה כבר אפשר לחדש בהמבורגר?". הרשת שלנו צומחת, יש שיגידו שזו צמיחה שלא מרשימה אותם, אף אחד לא יכול להתעלם מהמגמה. צמיחה היא סם החיים של כל ארגון.

לא משנה מה יגידו כלפיי חוץ המתחרים, הם מבוהלים. התחרות החדשה יושבת להם טוב מאוד בראש ובחדרי הישיבות הפנימיים. הם יכולים לספר שאין סיכוי לבורגר הזה ושהענף הזה כבר ידע ניסיונות דומים בעבר. בשורה התחתונה, הצ`יזבורגר זז. מצד שני, יש עוד דרך ליעד ויש אתגרים ותמיד נכון להסתכל פנימה בביקורתיות, גם בחדר הישיבות הפנימי נכון להפעיל גישה רציונלית ששונה ממה שקורה בחוץ.

**

יאללה הפועל (נעשיתי רעב).

הכותב הוא חבר בפודקאסט "צבע אדום", פודקאסט אוהדי הפועל ת"א