mako
פרסומת

כבוד: ראשל"צ תפריש את הספרה 6 של חנוכי

בטקס שיערך לפני המשחק מול חולון, גופייתו תועלה לתקרת אולם בית מכבי

פורסם:
הקישור הועתק
mako
mako
חנוכי בעונת האליפות

הפרשת חולצה של שחקן ותלייתה על גג האולם של קבוצתו זה כבוד ששמור לגדולים ביותר. ביום ראשון הקרוב, מכבי ראשון לציון תיתן את הכבוד המיוחד הזה לניצן חנוכי, בטקס שייערך לכבודו לפני המשחק מול הפועל חולון שיערך כמובן בבית מכבי, שבראשון לציון.

במסגרת הטקס, הגופייה עם הספרה 6 של חנוכי תועלה לתקרת האולם ולמעשה המשמעות היא שאף שחקן יותר לא ילבש את הספרה 6 בקבוצה. בראשל"צ הכינו סרטון מרגש ממיטב רגעיו בקבוצה שיוקרן באירוע, גופייה ממוסגרת וכמובן שמשפחתו של השחקן תנכח באירוע.

תגובתו של השחקן: "מחווה מרגשת וכבוד בשבילי. הייתה לי במכבי ראשל״צ תקופה ארוכה מאוד, זאת הקבוצה המרכזית שאני הכי מזוהה איתה ואני שמח על ההוקרה". חנוכי שיחק שבע עונות במדי הכתומים והיה אחראי על הרגע הגדול ביותר בתולדות המועדון, כאשר הניף את צלחת האליפות בעונת 2015/2016.