ספאחיה ביקר את ג'קסון: "אתה משפיע עלינו לרעה"
לא שקט במכבי תל אביב. המאמן הקרואטי שטף את הכוכב ליד כל השחקנים לאחר ההפסד לגלבוע. דיברתולומו: "זו לא הפעם הראשונה שאנחנו מגיבים רע אחרי ניצחונות גדולים"
פורסם:

"שמח" במכבי תל אביב. בעקבות ההפסד לגלבוע גליל, המאמן נבן ספאחיה כינס היום (ראשון) את כל השחקנים לאסיפה קבוצתית. במהלך השיחה, דיבר המאמן על הבעיות שהוא חושב שהתעוררו לאחרונה ואותן יש לפתור באופן מיידי. יתרה מכך, הקרואטי ביקר בחריפות את פייר ג'קסון ליד כל השחקנים ואמר לו: "אתה מתחיל להשפיע באופן שלילי על הקבוצה. הן בפן המקצועי והן בפן החברתי".
כאמור, לילה לא שקט עבר על מכבי ת"א, אחרי הפסד בית נוסף, שלישי העונה בליגה. האווירה בחדר ההלבשה היתה מתוחה מאוד, במיוחד בגזרת הישראלים, שאחרי שיובשו במשחק נגד הכוכב האדום בטענה של המאמן נבן ספאחיה כי הוא זקוק להם לליגה - שוב קיבלו שאריות של דקות.
ג'ון דיברתולומיאו
מצאתם טעות לשון?