חולון גברה 76:79 על נס ציונה, הרוש נתן הצגה
הגארד עלה מהספסל וסיים עם 24. סמית' קלע 30 והוסיף 14 ריבאונדים למפסידה

תצוגות אישיות, דאנקים מהסרטים, מותחן נהדר וישראלים שמספקים את הסחורה. אי אפשר לבקש יותר ממשחק בליגת ווינר סל וכך היה ב-76:79 של פתחה עם: ג'ורדן טיילור, שון דניאל, טוני קרוקר, דומיניק מגווייר ואייזק רוזפלט. נס ציונה התחילה עם: מאיר טפירו, פרסטון נואלס, טל דן, מיטשל וואט וקרייג סמית'.
נס ציונה הלכה פנימה לסמית' בפתיחה וזה סיפק את הסחורה עם שש נקודות רצופות בדרך ל-3:11. טיילור והרוש הריצו את חולון ל-2:9 בתגובה. האורחת ירדה להפסקה בין הרבעים ביתרון קטן, 12:17. למרות הקאמבק הקטן של חולון ברבע הראשון, המשחק נשאר בשליטה של נס ציונה, שעלתה ל-18:26 אחרי נקודות של גיל אמיתי. סמית' המשיך לטחון בצבע, הפער תפח ל-24:34 והקרנף העלה את מאזנו ל-17 נקודות. חולון רצה 0:8 תוך דקה וחצי וצימצמה ל-34:32, אבל שוב נס ציונה התעשתה וסמית', עם הרבה כח, העלה ל-36:41 במחצית.
לא ברור מה חסין אמר לחניכיו בהפסקה, אבל הם עלו בטירוף ורשמו יתרון ראשון במשחק - 43:44 אחרי נקודה של רוזפלט מקו העונשין. שתי הקבוצות התקשו לשים נקודות על הלוח ברבע השלישי ושתי דקות לסיומו התוצאה הייתה 51:54 לנס ציונה. בסיום הרבע 56:58 לאורחים. המשחק הצמוד נמשך ברבע האחרון כשהיתרון עובד מצד לצד. וואט עשה 67:68 חמש דקות לסיום. שלשה ענקית של הרוש שתי דקות לסיום עשתה 71:73 לחולון ועוד אחת של טיילור הגדילה את הפער ל-73:77. אמיתי עוד צימק ל-78:76, אבל חטיפה ענקית של טיילור הבטיחה את הניצחון. 76:79 בסיום.