פרנקו: רוצים להוביל, כך לא נראית הפועל י-ם
המאמן ניסה להסביר עוד הפסד ליגה, הפעם מול הפועל ת"א: "אנחנו פשוט נגררים אחרי כל יריבה, במקום שההיפך יקרה"

הפועל ירושלים ידעה שבמשחק החניכה של אולם הדרייב אין של הפועל תל אביב, היא תהיה שחקנית המשנה. אבל גם היא - בתפקיד הזה - רצתה לחזור עם ניצחון מהערב החגיגי. אלא שהאדומים מהבירה המשיכו את היכולת הגרועה שלהם מהתקופה האחרונה והובסו 81:67 על ידי בעלת הבית.
הירושלמים ספרו הפסד ליגה חמישי ברציפות - ומי זוכר היום שהקבוצה הזו בכלל פתחה עם 0:9 ודיברה בקול על אליפות. למרות הכל, דני פרנקו ממש לא מתכוון להרים ידיים. "אנחנו לא מצפים מאף אחד לרחם עלינו", אמר המאמן בסיום. "זה היה משחק לא קל, בכזו תקופה שלנו ובכזו תקופה של הפועל".
המאמן המשיך: "אנחנו רוצים להיות קבוצה מובילה ודומיננטית כאן, כי ככה לא נראית הפועל ירושלים. אנחנו לא מסוג הקבוצות שנגררות ומנסות לעשות את ההתאמות לקבוצה השניה. אנחנו רוצים שהקבוצות האחרות יתאימו את עצמן אלינו".