נהריה חזרה לנצח, צפו ב-65:73 אצל עפולה
הצגה של לאוסון (24 נק') ומילר איפשרה למוליכת הטבלה להתאושש

אחרי שבשבוע שעבר היא ספגה הפסד ראשון העונה, עירוני נהריה השיגה הערב (שלישי) ניצחון חשוב שעזר לה לשמור על מיקמוה בפסגת הטבלה: המוליכה יצאה למשחק קשה בעפולה, ויצאה משם עם 65:73 יקר, בעיקר הודות לקני לאוסון (24 נקודות ו-15 ריבאונדים) ונייט מילר (15 נק', 11 ריב' וגם 6 אסיסטים).
האורחת פתחה טוב יותר (9:14 ברבע הראשון), וברבע השני היא העלתה הילוך והגדילה את היתרון, עד שירדה עם 24:34 במחצית. הרבע השלישי היה של עפולה, שהצליחה לצמק ל-4 בלבד, אך הסיום שוב היה של נהריה, אחרי פיניש נהדר במאני טיים.
ג'ף אלן היה כמעט היחידי שתפקד אצל עפולה, עם הצגה של 28 נקודות ו-18 ריבאונדים, כשגרינבוים תרם 10 נק' ואילו חלמיש הוסיף 8 עם 5 ריב' ו-5 אסיסטים. אבל נהריה קיבלה תרומה ממספר גדול יותר של שחקנים, כשמלבד לאוסון ומילר, גם הובר הגיע לדאבל פיגרס (11). תוסיפו לזה 9 כ"א של סטולרו ושגב, ותקבלו חזרה לשגרה של המוליכה.
שאר התוצאות: מכבי באר יעקב - הפועל מגדל העמק 81:77; אליצור יבנה - הפועל קרית טבעון 86:69; הפועל כפ"ס - מכבי הוד השרון 72:76; הפועל גליל עליון - אליצור רמלה 88:93; א.ס. רמת השרון - אליצור אשקלון 87:95; עירוני רמת גן - אליצור קרית אתא 80:87.