mako
פרסומת

אין מושלם כזה: בראוניז קפוא מטריף

הכי מנחם ומפנק: המתכון המושלם לבראוניז קפוא עם טוויסט מגניב שמשדרג את הכל - מלח גס שנותן קיק היסטרי. כמה דקות עבודה ויש לכם קינוח מושלם שלא תפסיקו לזלול

עינב חקון
פורסם:
מעצבים קינוח - בראוניז
מתוך "אמהות מבשלות ביחד" | צילום: אמהות מבשלות ביחד, ערוץ 24
הקישור הועתק

מצרכים:

  1. 240 גרם שוקולד מריר איכותי 60%
  2. 120 גרם חמאה
  3. 4 ביצים
  4. ⅓ 1 כוס סוכר
  5. 6 כפות קמח
  6. 2 כפות קקאו איכותי
  7. קורט מלח מלדון 

אופן הכנה:

  1. לחמם תנור ל-175 מעלות על טורבו
  2. להמיס יחד במיקרו שוקולד וחמאה
  3. לערבב יחד עם מקצף ידני ביצים וסוכר
  4. להוסיף את השוקולד המומס לבלילת הביצים ולערבב
  5. להוסיף לבלילה את הקמח והקקאו ולערבב
  6. להעביר את הבלילה לתבנית מרובעת 20*20
  7. לפזר מעל קורט מלח
  8. לאפות במשך 30 דקות בתנור ובסיום להכניס מיד למקפיא לפחות לשעה.