mako
פרסומת

טעים בטירוף: טירמיסו מפורק היסטרי

לגזור ולשמור: הקינוח האהוב בגרסה היסטרית של הקונדיטור אור בן אוליאל. מילה שלנו? הוא לגמרי הולך לגנוב את ההצגה ולהשאיר את האורחים ללא מילים

אור בן אוליאל
פורסם:
מתכון לטירמיסו מפורק
צילום: מתוך "אמהות מבשלות ביחד" , ערוץ 24
הקישור הועתק

מצרכים:

  1. 500 גרם גבינת מסקרפונה
  2. 500 מ״ל שמנת מתוקה 38%
  3. 2 כפות סוכר - סוגת
  4. כפית מחית וניל
  5. אספרסו כפול ארוך + רבע כוס חלב
  6. בישקוטים
  7. בלוק שוקולד מריר לקישוט
  8. קקאו לקישוט

אופן ההכנה:

  1. מקציפים כ-3 דקות במיקסר עם וו הקצפה: גבינה, שמנת, סוכר ומחית וניל עד קבלת קרם אחיד רך ויציב.

הרכבת הקינוח:

  1. טובלים את הבישקוטי בקערה עם האספרסו והחלב
  2. מזלפים את הקרם מעל כל בישקוטי
  3. מפזרים קקאו ושברי שוקולד