mako
פרסומת

טעים ובריא: כך תכינו סלט מטריף ברוטב מתקתק

רוצים לאכול בריא, אבל נמאס לכם מכל האופציות הקבועות? קבלו את המתכון המושלם של אתי זהב לסלט ירוק מטריף ברוטב מתקתק

אתי זהב
פורסם:
סלט ירוק סגול ברוטב מתקתק
צילום: אמהות מבשלות ביחד, ערוץ 24
הקישור הועתק

מצרכים:

לסלט:

  • חבילה אחת של סלקים בוואקום
  • 2 סוגי חסות חבילה מכל סוג
  • 2-3 אגסים בינוניים
  • חופן אגוזי מלך שבורים (תבליני זארובי)
  • חופן אגוזי פקאן (תבליני זארובי)
  • 3 גבעולים בצל ירוק
  • כוס קוביות קולורבי

לרוטב:

  • טחינה גולמית (רמי לוי)
  • 2-3 כפות פונזו
  • מיץ מלימון
  • מלח
  • פלפל לבן (תבליני זארובי)
  • דבש
  • כוס מים
  • צילי גרוס (תבליני זארובי)

אופן ההכנה:

  1. לחתוך גס את החסות
  2. לחתוך את הבצל הירוק ולהניח בקערה עם החסה
  3. לחתוך דק את הסלקים והאגסים ולהוסיף לקערה
  4. להוסיף את קוביות הקולורבי ואגוזי המלך לקערה
  5. לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולמזוג מעל הסלט