דייסת אורז
נכון, בדרך כלל אוכלים אותה בעונה הקרה, אבל דייסת אורז היא לא רק פינוק של חורף. כך תכינו דייסת אורז טעימה שתזכיר לכם את טעמי הילדות. וכן, יש גם אפשרות להגשה קרה
רעות אשכנזי
ואמהות מבשלות ביחד
פורסם:

מצרכים:
כוס ורבע אורז יסמין שהושרה חצי שעה במים וסונן - מאסטר שף
1 ליטר חלב - טרה
רבע-חצי כוס סוכר (בהתאם לרמת המתיקות הרצויה)
לקישוט:
קינמון
אגוזי מלך וקשיו - קליית גת
כף דבש/סילאן
אופן ההכנה
1. את האורז המושרה יש לפרק ביד לחתיכות קטנות ולסנן את המים.
2. לאחר מכן, יש לבשל אותו בסיר עם כוס מים רותחים ולהוסיף חלב עד להרתחה.
4. לאחר ההרתחה, להנמיך את האש ולערבב כל הזמן עד שנהיית דייסה.
5. בסוף, להוסיף את כמות הסוכר הרצויה ולחלק לקעריות קטנות.
6. מעל להגיש עם קינמון/אגוזי מלך וקשיו.
- ניתן לאכול חם או לאחר קירור בחוץ לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר.
מצאתם טעות לשון?