mako
פרסומת

בורקס רומני

טעמנו כבר לא מעט בורקסים מוצלחים, אבל בורקס הכרוב והבשר הזה הוא ללא ספק אחד המוצלחים שבהם. כך תכינו בורקס בשרי מוצלח, ממש כמו ברומניה

אלינה אורמן
ואמהות מבשלות ביחד
פורסם:
בורקס רומני
מתוך: "אמהות מבשלות ביחד" | צילום: אמהות מבשלות ביחד, ערוץ 24 החדש
הקישור הועתק

מצרכים:

בצק עלים - שמרית

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

1/3 כרוב לבן פרוס וחתוך

גזר מגורר גס

מלח פלפל שחור

בשר טחון

ביצה למריחה

מלח

חצי לימון סחוט

שמן זית

אופן ההכנה:

לכרוב

1. לחתוך את הכרוב לחתיכות דקות.

2. להוסיף כף שמן ולסחוט חצי לימון.

3. לתת לו לנוח לפחות חצי שעה.

למלית:

1. לקצוץ את הבצל.

2. לטגן את הבצל יחד עם הבשר.

3. מלח ופלפל - לתבל לפי הטעם.

4. לגרד את הגזר ולהוסיף לכרוב.

5. לשים בקערה גדולה הכרוב והגזר יחד עם את והבצל ולערבב.

לבצק:

1. לפתוח את הבצק.

2. לחתוך את הבצק לריבועים.

3. בכל ריבוע להניח כף גדושה של תערובת ולקפל בצורת משולש.

4. לטגן בשמן במחבת שטוחה.