mako
פרסומת

פשטידת בצל וגבינות צהובות קשות

אומנם יש עוד זמן עד לחג שבועות, אבל לא צריך לחפש הרבה סיבות כדי להכין פשטידת גבינות חמה וטעימה. אז עם מעט מצרכים והרבה אהבה תוכלו להכין למשפחה ולחברים קיש מצוין ופשוט להכנה, שיתן להם טעם של עוד. קבלו את המתכון המושלם של אמהות מבשלות ביחד

גילי ויזל- אבירם
ואמהות מבשלות ביחד
פורסם:
פשטידת בצל וגבינות צהובות קשות
צילום: אמהות מבשלות ביחד, ערוץ 24 החדש
הקישור הועתק

מרכיבים

1. 4 בצלים בינוניים

2. 1 כוס קמח תופח

3. 1/2 כוס שמן קנולה

4. 1.2 כוס חלב או שמנת בישול - טרה

5. 2 ביצים

6. כוס גבינות מגורדות של אמנטל וקשקבל - טרה

7. 5 - 4 פרוסות מוצרלה - טרה

8. 1 וחצי כפית מלח

9. פלפל שחור גרוס

10. 1/3 כוס פירורי לחם - מאסטר שף

אופן הכנה

1. לקצוץ את את הבצל ולהעביר לקערה.

2. להוסיף לקערה את כל המרכיבים ומערבבים מלבד הגבינות הקשות.

3. לשמן תבנית עגולה מס' 26 או 28.

4. לשטח בתבנית את העיסה.

5. להניח מעל את הגבינות הקשות.

6. להכניס לתנור ל 180 מעלות לכ-20 דקות עד להזהבה.