mako
פרסומת

פוקצ'ה

גם בגרסה הבסיסית, פוקצ'ה היא פיתוי שקשה לעמוד בו אבל כשמוסיפים למאפה גבינות, בזיליקום ועוד דברים טובים - היא הופכת למעדן אמיתי. כך תכינו פוקצ'ה מפנקת במיוחד

ריקי זנדני
ואמהות מבשלות ביחד
פורסם:
פוקצ'ה
צילום: אמהות מבשלות ביחד, ערוץ 24 החדש
הקישור הועתק

מצרכים:

בצק פיצה מוכן - שמרית

שמן זית

גבינת אמנטל - טרה

גבינה צהובה - טרה

גבינת מוצרלה - טרה

גבינת קשקבל - טרה

בזיליקום

זעתר

בצל

עגבניות שרי

פטריות

זוקיני

שום

שומשום

פסטו

אופן ההכנה:

1. לרדד את הבצק בצורה אליפטית או מרובעת.

2. על הבצק לבזוק קצת שמן זית, מעט זעתר ושתי שיני שום (אפשר לערבב את השום עם השמן ולמרוח עם מברשת על הבצק).

3. לפזר קרעי גבינות ומעל כמה עלים של בזילקום טרי.

4. לפרק את הבצל לטבעות, ולהניח על הבצק בצל, עגבניות שרי, פטריות וזוקיני.

5. מעל הכל לבזוק שומשום או שחור או רגיל.

6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.