פיצה הוואי
בעוד שהעולם מתחלק בין אלו שאוהבים פיצה עם אננס ואלו שלא, יש דבר אחד מוסכם - פיצת הוואי כאן כדי להישאר. השילוב המפתיע הזה כבר מזמן הפך ללהיט, אבל למאיה גרינר יש טאצ' מיוחד וחריף שישדרג לכם את החוויה אפילו יותר. אמהות מבשלות ביחד בתוכנית המוקדשת למטבח האמריקני

מצרכים
בצק פיצה - שמרית
גבינה מוצרלה - טרה
עגבניות איטלקיות שלמות קלופות - מאסטר שף
2 כפות רסק עגבניות איטלקיות - מאסטר שף
מלח
פלפל
כפית סוכר/דבש/סילאן - קליית גת
8. 2 שיני שום כתושות
2-3 עלי בזיליקום טרי
אורגנו מיובש
אננס
חלפיניו
אופן הכנת רוטב העגבניות - ללא בישול
1. לטחון את העגבניות השלמות יחד עם עם רסק העגבניות, מלח, פלפל, סוכר, שום כתוש, בזיליקום ואורגנו.
אופן הכנת הפיצה
1. להניח את הבצק על משטח העבודה.
2. למרוח את רוטב העגבניות באופן אחיד על כל הבצק.
3. לקרוע את עיגולי המוצרלה ולפזר באופן אחיד כך שמכסה את כל הבצק.
4. לחתוך את האננס לחתיכות ולפזר על הגבינה.
5. לחתוך את החלפיניו לעיגולים ולפזר מעל הכל.
6. להכניס לתנור מחומם מראש על 180 מעלות, למשך 20 עד 25 דקות.