מצרכים:

2 כוסות פול מקולף רגיל לבחירתכם (מושרה כל הלילה)

שמן זית של בית השיטה

4-5 ביצים קשות 

זיתים של בית השיטה

לרוטב:

2-3 שיני שום של ויקטורי 

פלפל ירוק חריף 

מלח

מיץ לימון של מאסטר שף

שמן זית

פיתות להגשה

אופן ההכנה

1. מרתיחים את הפול (כשעתיים) בסיר מלא במים, עד שהפול רך.

2. מסננים את הפול.

3. מועכים את הפול עד שהוא נהיה עיסתי.

להכנת הרוטב:

1. לכתוש שום, לרסק פלפל ירוק ולערבב ביחד עם מלח ולימון

להרכבת והגשת המנה:

1. בצלחת שמים את הפול המעוך

2. מעל שופכים את הרוטב.

3. מניחים בצד ביצה קשה, ירקות חתוכים, זיתים ומגישים עם פיתות ליד.