mako
פרסומת

ממליגה עם ביצת עין ודגים מלוחים

גם בגרסתו הקלאסית, המאכל הרומני האהוב הוא מעדן אמיתי שגורם לנו לרצות להגיע לבוקרשט , אך התוספות האלה הופכים אותו לפיתוי שאי אפשר לעמוד בפניו

אלינה אורמן
ואמהות מבשלות ביחד
פורסם:
ממליגה
מתוך: "אמהות מבשלות ביחד" | צילום: אמהות מבשלות ביחד, ערוץ 24 החדש
הקישור הועתק

מצרכים:

2 כוסות קמח תירס

מלח

7.5 כוסות מים

חמאה

שמנת חמוצה - טרה

גבינה צהובה - טרה

מוצרלה - טרה

אמנטל - טרה

דג מלוח

ביצה

ממרח עגבניות מיובשות איטלקי - מאסטר שף

אופן ההכנה:

1. לבשל את קמח התירס במים עד לרתיחה.

2. להנמיך את האש ולהמשיך לערבב כל הזמן עד שהממליגה אחידה ונפרדת מהדפנות של הסיר.

3. להניח בצלחת בשיטת שכבות ממליגה גבינות.

4. להוסיף ביצת עין, ממרח עגבניות מיובשות ודג מלוח מעל.