mako
פרסומת

לחמעג'ון

מאפה הבשר האהוב זוכה לפופולריות רבה במסעדות, אבל למה לא להכין אותו בבית? כך תכינו בפשטות לחמעג'ון עשיר בטעמים שמזכירים את איסטנבול

רעות אשכנזי
ואמהות מבשלות ביחד
פורסם:
לחמעג'ון
מתוך אמהות מבשלות ביחד | צילום: מתוך אמהות מבשלות ביחד, ערוץ 24 החדש
הקישור הועתק

מצרכים:

חצי קילו בשר בקר

4 בצלים

כפית מלח

חצי קופסה של אריסה חריפה

מעט פפריקה אדומה

מעט פפריקה חריפה

מעט תבלין עוף

מעט פלפל שחור

ממש מעט אגוז מוסקט

4-5 כפות רסק עגבניות - מאסטר שף

כוס חד פעמית של שמן

2-3 כפות מיץ רימונים

לימון סחוט - מאסטר שף

סוכר

בצק פיצה מוכן מראש - "שמרית"

אופן ההכנה:

1. לקצוץ את הבשר

2. לערבב הכל יחד ולהוסיף תבלינים לפי הטעם כדי שיהיה חמוץ מתוק.

3. לחמם תנור על 160-170 מעלות.

4. להניח את הבצק בתבנית.

5. להוסיף מעל את המילוי

6. להכניס לתנור ל-10 עד 20 דקות.