שלום מיכאלשווילי על אמיר בנאי: "הוא כמו אחי הקטן"
"האהבות שלנו", סרטו החדש של אבי נשר עלה לאקרנים השבוע וצוות "הבאזז" היה בהקרנת הבכורה החגיגית ושמע מהבמאי ומשאר הכוכבים על הקשרים שנולדו במהלך הצילומים, התגובה המרגשת שקיבלו בפסטיבל טורונטו ולמה הוא אוהב ללהק קומיקאים

סרטו החדש והמסקרן של אבי נשר, "האהבות שלנו", עלה השבוע לאקרנים. הסרט, שמלווה את סיפוריהן של שבע דמויות בימים שקדמו ל-7 באוקטובר, כבר הספיק לעורר עניין עוד לפני שהגיע לבתי הקולנוע בישראל, כשנבחר להיות מוקרן בפסטיבל טורונטו היוקרתי. צוות "הבאזז" הגיע לאירוע הבכורה החגיגי של הסרט בארץ ושמע על הקשר שנוצר בין אמיר בנאי לשלום מיכאלשווילי, ההתרגשות מהרגע שבו הוקרן בקנדה ומה עומד מאחורי החיבה של הבמאי לקומיקאים.
"הילד הזה, הוא כמו אחי הקטן", סיפר שלום מיכאלשווילי על אמיר בנאי והוסיף: "הוא באמת אישיות יוצאת דופן. התגעגעתי אליו בכל יום שלא הייתי רואה אותו". בנאי סיפר מציד על הקשר עם הקומיקאי: "הוא איש מדהים. מערכת היחסים שלנו בתוך הסרט היא של מין אבא ובן".
נשר שליהק לא מעט קומיקאים לתפקידים דרמטיים, הסביר למה יש להם מקום מיוחד אצלו: "קומיקאים הם דוברי אמת. אלה אנשים שיש להם יכולת קולנועית יוצאת מהכלל". השחקן שלום מיכאלשווילי סיפק הסבר משלו: "הוא חושב שקומיקאים יכולים לגעת בלב של אנשים אחרת קצת". מגי אזרזר הוסיפה בנושא: "קומיקאים זה הליצן העצוב. אתה מזהה את הדברים המצחיקים שבחיים מתוך העצב".
מוקדם יותר השנה השתתף הסרט בפסטיבל טורנטו היוקרתי, בהקרנה שנערכה תחת אבטחה כבדה ונגמרה במחיאות כפיים משולהבות. "אתה עולה לבמה קצת מבוהל כי אתה חשוף נורא, ופתאום אתה שומע את מחיאות הכפיים, אתה מרים את העיניים ואתה רואה פשוט 400 איש קמים וצועקים בראבו", סיפר הבמאי. השחקנית דניאל גימפל הוסיפה: "באתי ממאחורי הקלעים, ופתאום יצאתי לאנשים עומדים ומוחאים כפיים. זה היה דיסוננס וזה היה מאוד מרגש".