mako
פרסומת

דגל לבן: תומר וטניה עושים את זה בים

לרגל פתיחת עונת הרחצה וחתונות, החלטנו לחגוג עם חתונת החוף האינטימית של תומר וטניה. ברגליים יחפות על החול החם, ובלוק נונשלנטי מפואר ומשובח, השניים עשו את זה כמו גדולים. האורחים הביאו אוכל, החופה הייתה צנועה והשמחה הייתה ענקית. מזל טוב!

בלוג חתונות
mako
פורסם:
תומר וטניה
צילום: בקי בלו מרמליידֿ
הקישור הועתק

תומר וטניה
תומר וטניה | צילום: בקי בלו מרמליידֿ

אחרי שהתארסו, זה היה ברור להם שהחתונה תהיה אינטימית ותכלול את האנשים הקרובים האלה במיוחד. בניגוד לזוגות רבים שמפנטזים על יום אישי ומסיימים עם 500 אורחים שהם לא מכירים, תומר וטניה עמדו ביעד: הם אספו 100 בני משפחה וחברים יקרים ונצמדו לקונספט פשוט, ברור ומיוחד: אוכל טעים, עיצוב מינימלי וטבעי והרבה אהבה.

בגזרת הלוקיישן, השניים חיפשו מקום פסטורלי, קרוב קרוב לקו המים, ושיהיה מלא נרות ופרחים. לתמונה נכנסה חברה, בקי שמה, ולשמחתם גם יצא שהיא מפיקה ומעצבת חתונות קונספט. בקי בחרה בחוף פלמחים כלוקיישן, ודאגה לעיצוב, צילום וארגון של האירוע. האוהל נפרס ממש על החוף, ומכיוון שתומר וטניה החליטו לא להביא הגברה, החברים של הזוג ליוו אותם בדרך לחופה עם שירה.

כל אורח הביא מאכל או תבשיל אהוב עליו במיוחד, וכך נוצר שולחן מאוד עשיר בטעמים. אחרי הטקס הייתה גם הופעה קטנה של להקה, והחתן ניגן סולו. אגב, החגיגה הייתה נפלאה ונמשכה עד הלילה, כך שחלק גדול מהאורחים גם נשאר ללון במקום, מתחת לכוכבים, והתעורר לרחצת בוקר בחוף הים. והתמונות? ובכן, לרגע חשבנו שהן מבוימות כמו נלקחו מתוך קטלוג, אבל הן הכי אמיתיות שיש: קבלו את תומר וטניה, הזוג הכי נונשלנטי שפגשנו עם חתונת החוף האינטימית שלהם. מזל טוב.

תומר וטניה
רגע לפני | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
פרסומת
תומר וטניה
הכי נונשלנטית שיש | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
תומר וטניה
טבעות: artemer studio | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
תומר וטניה
מקום: חוף פלמחים | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
פרסומת
תומר וטניה
תומר וטניה | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
תומר וטניה
תומר וטניה | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
תומר וטניה
תומר וטניה | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
פרסומת
תומר וטניה
איפור ושיער: חברה | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
תומר וטניה
אהבה בחוף הים | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
תומר וטניה
עיצוב: בקי בלו מרמליידֿ | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
פרסומת
תומר וטניה
להתענב בחוף הים. יציאה | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
תומר וטניה
שמלת כלה: הכלה תפרה | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
תומר וטניה
הפקה: בקי בלו מרמלייד | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
פרסומת
תומר וטניה
החופה בחוף | צילום: בקי בלו מרמליידֿ
תומר וטניה
בתיאבון! | צילום: בקי בלו מרמליידֿ

*סיפורם של טניה ותומר פורסם לראשונה בבלוג חתונות