הכירי את ה-J.I.L.F: יהודים שנרצה לעשות
הפקת אופנה חדשה החליטה לעשות כבוד ליהודים לוהטים ששווים משגל. אנחנו החלטנו לפרגן לחמישה גברים מדהימים עם אף יהודי גדול, שהיינו יותר משמחות להפגיש עם אמא ולעשות איתם קידוש בשבת
הרעיון הגיע ממהדורת מרץ של מגזין האופנה Attitude, שלקחה את הקלישאה החבוטה על הנער היהודי הטוב שכל אמא מייחלת לבתה, והחליטה להפוך את הגברברים שחתכו להם את השמוליק למושכים. איך עושים את זה? הדרך שלהם הייתה לצאת בהפקת אופנה צבעונית הרחוקה מלהיות מגרה. הדרך שלנו היא להלל ולשבח כמה מפורסמים "משלנו", ששולטים בפנטזיות המיניות שלנו והיינו שמחות מאוד אם היו מצטרפים לקידוש בשישי ולאיזה עונג שבת ממושך ולוהט.
סשה ברון כהן
אולי תחסכי ממנה: את העירום המלא, את סצינת הסקס המטונפת בבוראט, את כל הבולבולים השלופים מ"ברונו" ואת האיומים לחייו שנשלחים מדי יום מחברים של בן לאדן.
הוא יהודי שווה כי: כבר הוכח שהומור כובש אותנו. הוא גבוה, נועז והאמינו או לא, מסוקס להפליא. כבר ראינו לו את הכל, עם שערות ובלי, עם כל סוגי המבטאים ובכל סוגי התנוחות והזוויות. אין לו שום בעיה להתחפש ולשחק איתנו אחות ורופא, כתב ומרואיינת, כוכב פורנו ופמלה אנדרסון, קזחסטני ובורקה וטוב, המסר הועבר.
רק חבל: שהוא נשוי ואב לתינוקת.
דיוויד דוכובני
תחסכי ממנה: את ההתמכרות למין, סצינות המין הנועזות ב"קליפורנקיישן" ואת התפקיד הראשי בסדרה ארוטית. אה, והדיבור עם חייזרים.
הוא יהודי שווה כי: הוא חתיך, סקסי ועושה לנו את זה בגדול עם הזיפים והלוק המזדקן בחסד רב. אנחנו דווקא נשמח לצפות בו בשידורים חוזרים של קליפונרקיישן ונשמח להדגמות אישיות.
רק חבל: שהוא ידרוש סקס 24/7. במחשבה שנייה, לא חבל בכלל.
ג'רמי פיבן
תחסכי ממנה: שהוא די נמוך וכבר כמעט בן 40. הוא באמת נראה הרבה יותר צעיר.
|
קוגריות זה פאסה, תכירו את הקרנף
רק חבל: שנהיה תמיד בצילה של אמא שלו.
אדריאן ברודי
פרטים לאמא: הוא הונגרי, מה שאומר שהוא ייהנה מהגולאש שהיא תכין לו. בשושלת המשפחתית אמא צלמת ואבא פרופסור להיסטוריה. זוכה פרס אוסקר על "הפסנתרן", סרט שואה מהטובים ביותר. שחקן רציני שגם יודע לצחוק על עצמו. שילוב מנצח לשיחות פוליטיקה עם אבא.
הוא יהודי שווה כי: על אף חוטמו הגדול או אולי דווקא בזכותו, הוא גבר בלתי נשכח וסקסי להפליא. יש לו עיניים של אדם טוב ויש בו סקס אפיל סמוי מטורף. הוא יודע לנגן בפסנתר ואם צריך ילמד אותנו גם איך לרדת במשקל. אהבנו בעיקר את העובדה שהוא מקבל את עצמו כמו שהוא: אחרי ששבר את אפו באחד מהסרטים, הוא ביקש שיתקנו לו אותו ללא שיפוץ קוסמטי. זה גבר יהודי אמיתי.
רק חבל: שהוא מאורס כבר לאחת בשם אלסה פטקי. גבר כזה נראה לנו נאמן עד הקבר.
בוב דילן
תחסכי ממנה: את הסמים הקשים בעברו, את ההתנצרות ואת כל הנשים שעברו אצלו.
הוא יהודי שווה כי: כי זה פאקינג בוב דילן.
רק חבל: שהוא בגיל של סבא, ועד שנלמד להכיר הוא כבר יתפגר.







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















