mako
פרסומת

המתינו בחזייה בקור כדי לזכות בחולצה

מותג אופנה ספרדי בדק עד כמה רחוק נשים הולכות למען בגד שניתן בחינם וגילה ערימות של נשים, בחזייה ובתחתונים, ממתינות כל הלילה בקור פריזאי, רק כדי לזכות להיות בין מאה הראשונות שייכנסו לחנות. האם זה שווה את זה?

נטלי כהן
mako
פורסם:
ממתינות בקור לבגד חינם
ממתינות בקור לבגד חינם | צילום: dailymail
הקישור הועתק

ממתינות בקור לבגד חינם
חולצה ומכנסיים במתנה מורידים לנשים את הבגדים | צילום: dailymail

רשת הבגדים הספרדית, דיזיגוואל, שמתפרשת גם באירופה, קנדה וארצות הברית, ידועה בזכות קולקציות צבעוניות ולא טיפוסיות שכוללות חולצות ושמלות בסגנון tie dye וטקסטורות ספירליות ואסימטריות. אך דומה שמלבד אופנה, היא ידועה בעיקר בזכות מסיבות הלנז'רי שלה שנערכות מדי שנה, כפי שנערכו השבוע בברצלונה ופריז.

המסיבות נחשבות די מוצלחות מבחינת ההיענות והבאזז שהן מעוררות, ואם לשפוט את הפיגורות שהסכימו להתפשט למען המטרה, ניכר כי הלקוחות של המותג לא ביישניות וללא ספק נאות למראה. אם כי אנחנו תוהות האם הפרס באמת שווה את זה - מכנסיים וחולצה? לא יכולתם לצ'פר את האומללות הקפואות במעט יותר?

הרשת טרם נפתחה בארץ ועם המזג האויר החמים שבדרך כלל יש פה, ייתכן שבערים שאינן ירושלים, נשים אכן היו עומדות בתור כשהן חצי עירומות רק כדי לקבל מספר פריטים בחינם. אבל עד שהרשת תכריז על מסיבה תל אביבית, נרחם עליכן במזג האויר הסוער ונגלה שחלק מבגדי דיזיגוואל ניתנים לרכישה מוזלית בשוק בצלאל בתל אביב.

ממתינות בקור לבגד חינם
לקוחה מרוצה וקפואה | צילום: dailymail

אז מה אתן אומרות? כמה רחוק הייתן הולכות למען שופינג חינם?