כתבות בנושא אופנה ואקססוריז שיתאימו לסטייל הפרטי שלך | mako נשים

נשים
הסטייל שלך

אופנה

נשים
נשים

הלוק המושלם לקיץ החם: אבו-עגילה ולק נאון

הקיץ הוא הזדמנות נפלאה להשתעשע עם צבעים ותספורות: רגע לפני שאנחנו מתחילות להתעטף בצעיפים אפרפרים, קבלי 8 טרנדים קיציים שיהפכו אותך ליותר לוהטת מהעונה

לילי שרצקי אלמליח | mako | פורסם 22/07/10 11:53:14

ביונסה נולס מזיעה מנגבת את פניה (צילום: getty images ,getty images)
אנחנו יודעות שחם ודביק. הנה כמה עצות להיראות מעולה בלי להזיע
צילום׃  getty images
קיץ. חם. את לא רואה בעיניים מרוב שהן בוערות לך. הדבר האחרון שבא לך לעשות הוא לבלות שעה בבוקר ולהחליט מה ללבוש, איך להתאפר ומה לעשות עם השיער. בקיץ הכל עובד על שיטת הפחות: כמה שפחות בגדים, כמה שפחות מייק אפ וכמה שפחות בלגן. יש לנו כמה טיפים זריזים, יעילים וקצרצרים, שיעזרו לך להיראות חמה ולוהטת בעונה הבוערת, במינימום מאמץ.

תקלעי צמה צדדית. צמות קלועות הן אחת הבשורות החמות של הקיץ והן נשיות, רומנטיות בעלות קריצה סקסית להפליא. אנחנו מדברות על צמה מרושלת, בניגוד לצמה המהודקת של ילדות בנות 5. הרעיון הוא שתהיה כמה שיותר רפויה, משוחררת וכאילו לא עשויה. בקיצור, המראה של "הרגע קמתי מהמיטה מלילה לוהט במיוחד אבל אני עדיין ילדה של אבא".

דוגמנית מתוך התצוגה של אלכסנדר וונג (צילום: האתר הרשמי ,יחסי ציבור)
צמה קלועה ומרושלת. הכי נכון לקיץ
צילום׃  האתר הרשמי

תבהירי. עד כמה שאנחנו אוהבות ברונטיות כהות, בקיץ הזה, את מוזמנת להתבהר. לא, אל תדאגי, אנחנו לא ממהרות להעביר אותך לצד של הבלונדיניות, אלא למקום טוב באמצע (את מוזמנת להכיר את הברונדינית). אם את בעלת שיער כהה, את מוזמנת להוסיף לו מעט גווני שמש כך שתקבלי גוון דבש אמצע.

נטלי פורטמן (צילום: Getty images ,Getty images)
הצבע שלך לקיץ 2010: ברונדינית: ברונטית עם נגיעות של בלונד
צילום׃  Getty images

שיהיה לך יום כתום. מייק אפ בקיץ הוא אחד האסונות הגדולים בתורת האיפור. השילוב של בסיס עם שמש שלא מרפה הוא לא תמיד מוצלח. זה לא אומר שאת צריכה ללכת עירומה, אבל הימנעי מבסיס יתר. שכבה סופר עדינה של מייק אפ נוזלי במרקם דק שיהווה בסיס טוב לפנייך וליפסטיק כתום או בגוון קייצי משמח, יעשו את העבודה.

מעלה מעלה מעלה. בין אם החלטת לצבוע את שיערך או לא, את מוזמנת לאסוף אותו, וכמה שיותר גבוה. בעגה העממית קוראים לזה אבו-עגילה, בעגה האופנתית מגדירים את זה כתספורת הנכונה של הקיץ. גם ככה חם מאוד, העורף נהפך דביק וכל שאת רוצה לעשות זה קרחת. במקום, אספי את השיער ברישול, כמה שיותר למעלה, הוציאי כמה שוונצים וזכרי: כמה שיותר מבולגן, יותר סקסי.

שרה ג'סיקה פרקר וקוקו גבוה (צילום: Getty images ,Getty images)
קוקו אבועגלה. אם שג"פ יכולה ועוד על שטיח אדום, למה את לא?
צילום׃  Getty images

קצר וקולע. התספורות הקצרות מנצחות העונה וכל מי שהיא משהו, כבר קפצה לספר הצמוד שלה: מוויקטוריה בקהאם, דרך רנה זלווגר ועד היידי קלום. אם את רוצה קצת אוויר ולא מתחשק לך לאסוף את שיערך כל היום, נסי את הקצר והמגניב והא-סימטרי. לפחות עד נובמבר.

ג'סיקה סטרופ לפני ואחרי (צילום: Getty images ,Getty images)
קצר ולעניין. עושה טוב לעורף שלך
צילום׃  Getty images

תמשחי לק נאון: אין כמו הקיץ כדי להשתעשע בצבעים, ואלה ששולטים עכשיו הם הניאונים הזועקים למרחוק. מכיוון שרובנו לא אמיצות מספיק למרוח טורקיז נוצץ בעיניים, יש פשרה נפלאה והיא לשחק אותה עם הציפורניים. מצהוב זרחני ועד פוקסיה עצבני, הרעיון הוא לסנוור ולגרום לאנשים לאבד את הראייה, כלומר, את הנשימה.

תתקשטי. תתקעי נוצה בראש או סתם קשת עם פרח. אנחנו יודעות שכבר ראינו את הקשתות באלפי ורסיות ועל אלפי ראשים, אבל מוכנות לספוג אותן עוד עונה. מדובר באביזר מתוק להפליא שהופך לוק רגיל למגניב במיוחד ופותר בזריזות כל יום שיער רע. רק מילת אזהרה: יש לא מעט קשתות בחנויות עם פרחים מודבקים בגדלים שיכולים לאכול אותנו, לכן אנא מכן: עשו את זה עדין ויפה. את פרח מטבעך, אז אל תגזימי.

שימי כובע על הראש. העונה יותר מתמיד שווה יותר להיות חכמה בשמש. ולו רק בגלל שזה נהפך לטרנד סוחף. מג'סיקה ביל ועד נינט שלנו: כובעי המגבעת תופסים מקום של כבוד וראויים להתלבש על הפדחת שלך, כשאת בים או בסיבוב שופינג ברחוב. בדומה לקשתות גם הכובעים הם פתרון לפריזורות סוררות, וכל מה שנדרש זה מעט יותר אומץ.

משקפי שמש צבעוניים. אם בשנים הקודמות משקפי הטייסים טסו לקדמת הבמה, העונה אנחנו חוזרים למשקפי ג'קי אונסיס הגדולים, רק עם טוויסט: כמה שיותר צבע, יותר טוב. משקפיים ירוקים, כחולים, כתומים, הבנת את הרעיון. הגדולה בכל הפריטים הללו (כמו גם הכובעים והקשתות) טמונה ביכולת שלהם להסוות פגמים במינימום זמן ומאמץ. החיסרון הוא שהכל נגלה כשאת מסירה אותם.

>> איך הגברים אוהבים אותנו? לוק מעושן ולק אדום
תגיות: קיץ   טרנדים  

LIVING

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן