חבורה של קופים
אז מה למדנו השבוע? לשחורים אסור לדבר בכנסת. לשחורים מומלץ לאכול בננות. לנשים אסור לאכול בננות. יתכן שמישהו פה נפל מהעץ? פיני אסקל מסכם שבוע, הכי בקטנה
טוטו תמוז הוא שחקן כדורגל. לפני שחושבים עליו במונחים של סקורר, חושבים עליו במונחים של אתיופי או סתם שחור. אוהדי בית"ר, שאותם הוא שירת נאמנה במשך כמה שנים, שרו לו במשחק נגד הפועל תל אביב "תנו לטוטו בננה". לא כי הוא רעב או בדיוק מכין לזוגתו סלט פירות, אלא כי בעיניהם הוא דומה לקוף, כלומר אתיופי או סתם שחור. למזלו, אלי דסה, שחקן כהה עור בן 19 הלובש את מדי בית"ר ירושלים, לא נכח לשמוע את הפזמון של קהל אוהדי קבוצתו לעבר שחקן יריב בעל צבע עור זהה לשלו, מכיוון ששבר את עצם השוקית. תמוז כבר לא מתרגש מהמטומטמים שיושבים ביציע. אבל דסה - הוא בטח יחלים תוך חצי שנה מהפציעה, אבל הוא לעולם לא יחלים מהעלבון.
זה לא רקוב, זה דבש
יכול להיות שהנאום הזה הצליח להדליק את נתניהו יותר מנאומים אחרים, יכול להיות שכל ח"כ אחר שהיה מסתבך עם מילה בת שמונה אותיות היה זוכה להערה דומה, יכול להיות שנתניהו החליט ללבוש את כובע האיש שאמון על הגייה תקנית בכנסת. אבל יכול להיות שזה קרה כי נתניהו הוא אדם לבן שמתנשא על פני אתיופי או סתם שחור? לא, אין שום סיכוי. מצד שני, אם הנאום היה כזה קטסטרופה, תמיד אפשר לשלוח את ח"כ מולה לשיעורים אצל דן כנר.
קליפה ריקה
אין ספק שאנחנו בדרך לקטסטרופה של הדרת בננות. הן הולכות לשבת אצל הירקן, להתייבש בדוכן, להבין שאף בחורה לא הולכת לעשות בבננה, לחכות שאיזה גבר יבוא לקטוף אותן, ובקיצור, להיות אתיופית או סתם שחורה, כמו שקורה לכל בננה - ממש בלי קשר לנטיות המיניות שלה - כשהיא גומרת בחוץ.
הכי הכי בקטנה
מוקדש למכופף הבננות, אותו מוסלמי שהבין נגד מי באמת צריך לצאת למלחמת חורמה.








חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















